Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
1 mei  
nn - 30.04.2010 17:17

Wat een ge***, de onderbroek sluit om 04:00, de 1 mei demonstratie start om 14:00, dat houdt in dat iedereen tot het eind bij het feestje kan zijn en netjes 8 uur slaap kan pakken
keuze vrijheid 
giel - 30.04.2010 13:22

Betekend Links zijn niet ook anderen mensen de keuze en verantwoordelijkheid gunnen. Om zelf te bepalen wat ze willen doen op hun vrije dagen
Nou Nou Nou 
nn - 30.04.2010 12:57

Wat raar dat er op 29-30 april(benefiet kon op een andere dag worden gegeven) wordt gefeest terwijl er op 1 mei(int. dag van de arbeid) een demo wordt georganiseerd op het moment dat de feestgangers van de vorige dag nog een kater hebben van de bier die in de onderbroek wordt verkocht. Ik weet wel waar de hypocrisie vandaan komt. Zonde. Teveel borderliners in deze kloteland!
@ nn 12.57 
nn - 30.04.2010 13:37

of je kan natuurlijk bedenken: als er veel mensen afkomen op het benefiet, kunnen die mooi meedoen aan de demonstratie de dag erna. Het is misschien een beetje raar om aan te nemen dat alleen "de echte diehards" dat doen maar de organisatoren noemen de demonstratie wel. Niet zoveel reden om de kiften, dus.
DE 
Anita - 29.04.2010 17:24

Anita DE Killer jongens... en een gastoptreden van DJ Prince The Symbol Claus!! Een avond om nooit te vergeten!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.