Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
aanvanG? 
red - 02.05.2010 18:42

naast het feit dat ik niet weet waar zaal Strijkviertel zich bevind, weet ik ook niet hoe laat het begint, zelfs op die onoverzichtelijke website geen info daaromtrent... en wat is de entree? beetje amateuristisch opgezxet, als je het mij vraagt.
amateursties 
amateur - 02.05.2010 19:13

ja heerlijk he, dat amateurisme, voor mij des te meer reden te komen.

das geloof ik waar t hier om gaat, d.i.y. creativiteit, daar zitten nog wel eens wat onafgewerkte randjes aan.

dat geeft ook niet, want een beetje diy bezoeker zoekt gewoon lekker zelf uit waar dat viertel in utrecht is. bijvoorbeeld met google.nl/maps, of met een ouderwets stratenboek.

ik ben blij dat dit allemaal niet zo voorgekauwd is, een pluim voor de organsisatie die ondanks het risiko op institutionalisering het festival rauw proberen te houden!

locatie 
nn - 02.05.2010 18:36

oja, het Strijkviertel, ja nee, dat vinden we wel...!?
Ophalen? 
Dumber. - 03.05.2010 19:16

Ik vind het allemaal veel te moeilijk. Kan iemand me komen ophalen?
nn - 02.05.2010 19:17

beste red,

op de website kun je op 'locatie' klikken, en dan daaronder op 'routebeschrijving'. Dat is toch niet zo onoverzichtelijk?

De entree is, als je de tekst hierboven gewoon ff had gelezen gratis. Dat betekend 0 (nul) euro.

En als je de moeite had genomen de poster/flyer (MOOI gemaakt!) te openen had je daar from 1400 - till 0100 zien staan. Dat is een tijdsaanduiding en betekent van 2 (twee) uur smiddag's tot 1 (een) uur s'nachts.

Ik hoop dat het nu een stukje duidelijker voor je is, en dat je besluit niet te komen... wat mij betreft blijven infantiele zeikerds lekker thuis.


Ps. en nee, er werd je niks gevraagd.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.