Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Idd cynisch ja 
NN070 - 12.05.2010 18:07

Je bent idd heel cynisch wanneer je zegt: ,,Ik ben al cynisch genoeg als ik denk dat pas nu er een agent letsel aan heeft overgehouden men wellicht het gebruik van pepperspray door de politie heroverweegt.''
Heroverwegen doet de smeris toch niet. Het is misschien generend dat eigen personeel verwondingen oploopt, maar de smeris zal natuurlijk noit toegeven dat pepperspray een 'te' wapen is om ''orde'' te handhaven. Dat zou namelijk jaren lang fout gebruik erkennen, iets wat ze uiteindelijk duur zal komen te staan.
tegen agenten? 
triberider - 12.05.2010 13:33

Jaja, oefenen leidt soms tot ongelukken. Stel maar dan voor hoe het is, wanneer ze dagelijks tegen demonstranten in GR en andere landen enorm veel hoeveelheid wordt gespoten op de gezichten, zonder ongelukken, gericht op de ogen en monden en neuzen... Maar dan praten we over toegepaste methodes, geen trainings-ongelukken... Nou ja, beterschap, zou ik maar zeggen! EN misschien stof om na te denken over het beroep dat je ging volgen... Tussen al die chemicaliën en andere gevaarlijke stoffen... Ik meid die dingen. Liever bij de bakker werken.
Of.... 
NN - 11.05.2010 22:16

Of men overweegt nu om pepperspray niet langer meer op agenten te gebruiken?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.