Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
repareren 
n - 01.06.2010 20:15

Gaan de krakers de boel ook weer opknappen als ze het pand verlaten, zoals een goed huisvader betaamt? Ik krijg bijna plaatsvervangende schaamte als ik de foto's zie. Respectloos.
@kzc 
nn - 01.06.2010 19:18

wie bepaald wat normaal is dan? Wie bepaald in hoeverre een actie normaal is of niet, en is het juist niet zo dat acties die, voor personen die er niet zo mee bezig zijn, als niet normaal worden bestempeld juist veel meer aandacht krijgen en zo het doel dus meer in het licht stellen?
Ach 
KzC - 01.06.2010 19:01

Ach, ach, wat een stel kinderachtige figuren zijn het toch.
Laat de gebouwen met rust en probeer je doel om een normale manier te bereiken.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.