Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Waarom? 
. - 02.06.2010 02:37

Waarom schuilen achter een bivakmuts? Wees dan ook zo volwassen en draag die niet. Beetje jammer om te zien. Stoer proberen te zijn, maar zonder muts op ho maar.

1 juni, de dag dat kraken eindelijk stopte na veelte lange tijd. Wees is blij dat het al die tijd kon, ipv maar te lopen zeiken.
Gandhi 
NN - 02.06.2010 15:58

"First they ignore you, then they ridicule you, then they criminalise you and then you win" -Mahatma Gandhi
Well, they ignored us in the sixties, ridiculed us in the seventies and criminalised us ever since -culminating in declaring us illegal. Now's the time to win, right?
Bah, weg met de farizeers 
NN - 02.06.2010 11:05

Vertel dat maar tegen mīn kinderen, internetkrijger.
Klaag! Klaag! Klaag! 
Die andere autonoom - 02.06.2010 00:26

Boe Fucking Hoe,

Je hebt gewoon verloren. Ga je wassen en solliciteren zodat je binnenkort niet onder een brug hoeft te slapen!!
trieste vertoning bovenstaande 
nn - 04.06.2010 13:08

Een bijzonder trieste vertoning zeg! Effe wakker worden graag en ga iets doen dat wel zinnig is; een lang leegstaand pand kraken voor mensen die maar geen woonruimte kunnen vinden ofzo...
kraken gaat door 
mooi rood - 02.06.2010 17:11

Wat stoer die bivakmuts .Hier heb ik veel respect voor.
haha! 
Loud,proud and Punk - 04.06.2010 15:48

Hahaha! Heel cool deze foto reportage, niks mis met een beetje humor op zijn tijd.Die zuurpruim die voor mij reageerde moet een beetje chillen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.