Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Tijd van Ludiek is voor bij. 
precair - 06.06.2010 09:50

De tijd van Ludiek is voor bij. Met name als je precair bent op of onder het bestaans minimum. Ludiek. Een " Linkse kerkdienst " in een echte kerk.
Gezellig praten door en voor de elite en aan de kindjes is gedacht. Een dagje uit. Ik ben afhankelijk van een Bijstand uitkering. Vorige week kreeg ik tijdens een gesprek bij de sociale dienst van het dorp waar ik woon het advies te gaan stemmen. Een stem advies vind ik hoewel goed bedoeld door ambtenaar. Dit naar aanleiding van mijn uitgesproken zorgen over te verwachten bezuinigingen. Natuurlijk ga ik niet stemmen; ik ga nooit meer stemmen. Mijn verwachting is dat ik nooit meer betaald werk zal hebben. Wie komt er voor de belangen op van mensen in een soortgelijke
ellendige precaire maatschappelijke positie ? Niemand. Wat organiseren wij precairen zelf ? Niks tot nu toe. Lijkt me terecht. Denk er niet eens meer over naar een demo te gaan een brief te schrijven het woord proberen te krijgen tijdens een discussie. Volkomen zinloos voor precairen. Je wordt alleen maar - op z'n best - weg gezet als cuerulant of gek of dom
of grappig. Mijn advies : ga niet naar die kerk maar ga van de dag genieten in het park of zo.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.