Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
totaalstrijd ? 
another anarchist - 12.06.2010 02:03

Ik heb niet zo'n zin om te wachten op een totaalstrijd. Het geweld tegen homo's loopt de spuigaten uit en er moet iets gebeuren. Het interesseert mij niks of het 'moslims' zijn die het doen. Verreweg de meederheid van de moslims doet het in ieder geval niet, dus het lijkt mij niks met geloof te maken te hebben. Als er figuren blijken rond te lopen die het protest willen aangrijpen om moslims in het algemeen zwart te maken, is dat uitermate triest en een protest op zich waard. Het is evengoed nooit een reden om niet te protesteren tegen het geweld tegen homo's.
get a life 
nn - 11.06.2010 22:23

tjezus, wat een walgelijke reactie van 'autonoom'.
rechts feestje 
autonoom - 11.06.2010 21:52

De demonstratie is bedoeld om moslims in de hoek te zetten, en wordt vast weer gekaapt door de VVD. Anarchisten moeten zich niet aansluiten bij rechtse demonstraties!!! Deelnemen aan acties als dit lijkt heel homovriendelijk en zal daardoor aantrekkelijk zijn voor middle class blanke "anarchisten", maar we moeten het negeren en ons richten op de antikapitalistische totaalstrijd!!!! Niet gaan dus!!!

Bericht verwijderen AUB!

The struggle continues!
autonoom? 
nn - 11.06.2010 22:57

Is de homostrijd niet meer radikaal genoeg voor meneer of mevrouw autonoom? En waar haal je vandaan dat dit een anti-moslim betoging is, de organisatie zegt helemaal niks over religieuze motieven van de daders.
Daarnaast is het strijden vóór homorechten altijd nog beter dan het negeren van homofobe religieuzen, waaronder Christenen, Moslims en Joden. En religie is heden ten dage nog steeds het grootste obstakel voor een samenleving zonder homofobie.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.