Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
yodude 
notnn - 17.06.2010 01:54

yo , sorry maar als ik dit zo lees, denk ik echt niet goh laat ik die gasten die ik niet ken eens gaan helpen, wat is het verhaal van het pand, hebben jullie al verzet gepleegd tegen andere dreigingen en hoe zo een deurwaarder.??? Als je iets meer je verhaal doet, begrijpen we elkaar wat beter, zal je mijn kop misschien wel zien.
d@tum 
zorot - 17.06.2010 20:33

Volgens mij is het a.s. maandag 21-06-2010 en niet 7-7 zoals vermeld
plaatsnaam? 
naam - 16.06.2010 23:51

plaatsnaam is wel makkelijk dan hea:P
Lees even goed 
Nn - 18.06.2010 10:11

Als je goed leest zie je dat er staat 'op maandag van 7-7' hierbij wordt de tijd aangeduid waarbij hulp nodig is. Tevens staat er 'a.s maandag' datum spreekt dus voor zich.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.