Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Discussie bijeenkomst 
WWBér - 24.07.2010 22:42

Nog een aanvulling : ik zit in een wanhopig isolement als WWBér al jaren.
Dat is typisch iets voor langdurig - gedwongen - Bijstand afhankelijk.
Vandaar uit is het zeer moeilijk om zelf wat te organiseren. Het antwoord dat ik kreeg van uit Anarchisten daar kon ik niet zo veel mee. Verder reageren ze niet meer. Vandaar ook deze post op Indy. Ik ga wel door.
Opvallend vind ik wel dat degene die me antwoordde van uit Anarchisten schreef " dat hij geen mensen in de Bijstand kent ". Tot slot :
ik heb meer plannen met name werkgelegenheid maken voor langdurig Bijstand afhankelijken en 40 + maar als ik daar voor interesse in het dorp probeer op te wekken bij de gevestigde orde dan wordt er letterlijk niet geantwoord. Op een uitzondering na en die was erg negatief.
Het is dan ook een overwegend rechts conservatief dorp.
Fraaie mode show 
WWB´er - 24.07.2010 22:10

Het was zo te zien weer een fraaie mode show; blij dat ik niet ben gegaan.
Ik probeer hier in het dorp waar ik woon een discussie bijeenkomst over totale mislukken re/integratie en komende bezuinigingen op uitkeringen te organiseren tussen directeur Paswerk, plaatselijke politici inclusief wethouder PvdA sociale zaken de plaatselijke uitkerings afhankelijken WWB WW scholieren studenten en andere belanghebbenden. De wethouder heb ik schriftelijk uitgenodigd maar die antwoord niet. De andere bobo´s zullen ook wel niet antwoorden+ moet ik nog uitnodigen. Dat verwachtte ik al. Heb gewacht op antwoord wethouder. Ik vrees ook geen ruimte te zullen vinden in het dorp vanwege onderwerp + die ruimte is er wel overigens. Dan moet het maar buiten maar ik heb geen megafoons enz.
Kotom logistieke problemen. Ik heb hier en daar om hulp gevraagd. De I.S.
antwoorden niet. Van uit Anarchisten kreeg ik het idee eerst een etentje
te organiseren in plaats van meteen meeting op straat. Vandaar mijn idee
discussie. Maar zo als geschreven het zal wel buiten worden.
Graag jullie tips en truuks.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.