Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
vertaling 
nn - 16.08.2010 13:20

Voor wie wel Engels leest: in het stuk wordt gevraagd aan anderen om een vertaling te maken. Als je dat zo belangrijk vindt, kan je die vertaling zelf dus ook maken.
Damslapen 
Ladybug - 22.08.2010 13:55

Rellen! :D
bufff 
nn - 28.08.2010 18:57

All and every call out for "action" from the squatters in NL (and specially in Amsterdam) is a perfect explanation of WHY this scene sucks so much, WHY being a squatter doesn't have anything to do with politics anymore -unless you consider "living comfortably for free" as politics- and WHY finally the cops, the government and the law you like so much (cause for many years they were "defending the squatters") WILL wipe you out of the surface.

Seeing what's left of what, some day, used to be a radical movement i really think its death it's completely necessary: better to have no squats than to suffer this fake joke, anyway all of you (appart from som polish people) can easily afford a rent or get some social money from your beloved Dutch State.

Keep doing the "PR", keep trusting the media and the "public opinion" and please DIE so, maybe some day in the far future, from a tiny portion of the ashes you'll leave behind a new radical movement may raise without forgetting that squatting is just a mean and not an end or a way of having a comfortable cool-tural life.
nederlands 
nn - 13.08.2010 04:19

kan dit in het nederlands vertaald worden.............aub????
EuroShopper Bier 
Stije - 25.08.2010 17:59

Bier
Vaak wordt gedacht dat bier niet veganistisch is, omdat het is geklaard (helder gemaakt) met een dierlijke stof. Navraag leert dat bier wordt geklaard met behulp van diatomeŽn, eencellige enzymen uit de zee. Het Centraal Brouwerij Kantoor verklaart dat bijna alle in Nederland verkochte bieren geschikt zijn voor veganisten. Sporadisch kan er honing in het bier zijn gebruikt, maar dan staat dit op het etiket vermeld.

:P :P :P :P :P
vertaling 
nn - 16.08.2010 12:35

dan kan ouwe simon het ook lezen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.