Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Atoom wapens 
nn - 16.08.2010 08:23

Volgens mij vragen veel mensen ook hier op die vlek Nederland zich af
waarom een Hi Tech land als Pakistan het beheerst immers o.a. door onvrijwillige medewerking van Nederlandse wetenschaps faciliteiten ( ! )
atoom technologie en heeft atoom wapens niet de nadruk legt op water beheersing in plaats van het investeren in atoom wapens. Is het te veel gevraagd om voorwaarden te stellen aan hulp namelijk Pakistan schaf je atoom wapens af ? Ik heb de indruk dat er heel wat door waters nood getroffen Pakistani pro die atoom wapens zijn in de het kader van de primitieve rivaliteit met dat wat bekend staat als India in het kader van zo iets bizars als gods dienst oorlogen. Kort om :Een atoom oorlog met India hoeveel slachtoffers zou dat maken ? ( Trouwens : kunnen die Pentagon freaks met hun plus minus 20 atoom bommen nou eindelijk eens oprotten uit Nederland ! ? )
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.