Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
armoe zaaier 
armoe zaaier - 29.08.2010 22:02

Als armoe zaaier lijkt het me een slecht idee om te gaan fietsen.
Straks krijg je een ziekte van dat gefiets in de regen. Eigen bijdrages
gezondheidszorg natuurlijk niemand die zich verder om je bekommerd geen vrienden geen familie die hebben zich allang van jou armoe zaaier afgekeerd. Kan je naar de supermarkt kruipen voor je armoe boodschappen
Ik moet denken aan die Afrikaan die het bizar vind dat witte mensen gaan KAMPEREN ; hij als armeozaaier wil alleen nog in een hotel als op vakantie. Gelijk heeft hij.Of je fiets gaat kapot realiseer ik me nu.
Een ramp voor een armoe zaaier zeker een die niet kan of wil repareren.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.