Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
trol? 
ja - 10.09.2010 18:47

Ik geloof er niks van
nee 
nn - 12.09.2010 20:26

ja trolt hier altijd.
bl 
blub - 13.09.2010 07:44

Je wordt 'r anders inderdaad best wel ziek van:

Hier een oproep voor iets wat eergisteren gebeurt en verder nergens te bevestigen is, in de Jeweetwelstraat in een verder niet nader te noemen stad, zoek het maar lekker uit.

Nu we toch bezig zijn, hebben we af en toe een landelijke bijeenkomst aangaande ons breiklubje, waar verder ook niemand van af weet, maar we kondigen het wel aan op Indymedia (liefst pakweg een uur van tevoren) met 1 of ander onbekend email-adres als referentie, da's educatief ook wel een goeie zet. (Zo van jongens, hier heb je nog een brochure over wel oppassen hoor, en die kan je dus gewoon bestellen via schrijven naar XYZ.) Vroeger noemden we zo'n bijeenkomst nog weleens een LOK, daar kon de AIVD ook gewoon binnenlopen.

Right. En succes, hè, jongens en meisjes. En dan maar vragen waar zijn al die lui nou gebleven die er geen zin meer in hebben. Flauwerds. En dat terwijl we het wiel toch werkelijk gisteren nog hebben uitgevonden. 't Is heus best een mooi ding.
ja 
NN - 12.09.2010 20:39

ja=keesjemadura!
Beter een trol ipv een drol 
Naamloze drol - 10.09.2010 20:47

He, want die stinken!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.