Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
gisje 
ja - 17.09.2010 15:27

Let me guess, Henk is lid van de IS?
Geteisem 
anarcho - 16.09.2010 21:51

De campagne Rekening Retour komt uit de koker van de FNV (PvdA) en werd pas in gang gezet nadat de PvdA uit het kabinet stapte. De campagne wordt mede gedragen door oud-linkse clubs als de Internationale Socialisten en de monarchistische SP. Laat dat geteisem toch hun gang gaan, zou ik zeggen.
politiek failliet van autonomisme 
NN - 17.09.2010 08:28

Gezien enkele reacties hierboven en de houding van vele, vele autonomen richting arbeidersprotesten (zie bijvoorbeeld de kritiek in het laatste nummer van doorbraak) voel ik mij weer eens gesterkt in mijn idee om deze discussie vooral aan te gaan met mensen op straat en de autonomen vooral 'links' te laten liggen.
Bezuinigingen zijn van alle tijden. 
nn - 16.09.2010 23:13

Waar ik een bloedhekel aan heb is dat de zogenaamde linksen enkel de straat op gaan zodra er partijen regeren die zij haten, maar zodra er een middenpartij als de pvda in het kabinet zit en bezuinigt, dan houden ze hun bek dicht. Kortom, a-politiek gedoe, hypokriet.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.