Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
NN 
NN - 23.09.2010 15:42

@Rolf: 'samen een plek zoeken waar ze welkom zijn', maar hier niet dus?
Dat soort reactionair geneuzel mag je lekker bij de 'linkse' partijen en de Verenigde Naties (!) verkondigen met geen van beiden (of jouw deportatie 'oplossing') wilt ik iets te maken hebben.
NN 
NN - 23.09.2010 17:12

@Rolf: Wat moet ik met die Cultuurstaat, lijkt me meer iets voor grachtengordel liberalen die doen alsof ze 'links zijn'.

'Links' hoeft van mij de 'macht' niet. Parlementair links en rechts zijn twee kanten van dezelfde munt: Kapitaal.
Ik zie liever helemaal geen staat maar een vrije federatie van communes met vrij verkeer van personen voor iedereen. Die hele cultuurstaat kan me gestolen worden.
vervolg 
Rolf - 23.09.2010 16:27

Dus je hoort bij die Blanko Stemmers die niet weten dat ze die onterechte opsluiting met een verkiezingsoverwinning kunnen beeindigen.
Maar inderdaad verdeling van nieuwkomers over de rest van de wereld en niet in West-Europa; + geboortebeperking voor iedereen in West-Europa, al scheew je nog zo hard het tegendeel.

Inwoners in Nederland vanaf 1950
1950: 8 millioen
30 jaar later
1980: 12 millioen
30 jaar later
2010: 16 millioen

Het bovenstaande heeft niets met rechtse politiek te maken, het gaat om
het behouden van de Cultuurstaat waar zo hard voor gevochten is.
Die laten we op dit moment mollen door steeds rechtsere krachten die alles slopen om die mensen weg te krijgen.
Ik voel me in Nederland niet meer thuis en dat komt niet door allochtonen maar door de steeds repressievere regelgeving in dit land en het toenemen van die federatie waar we al sinds de oorlog van af willen.
Willen we de Cultuurstaat behouden dan zullen we ons aan moeten passen aan de realiteit anders zal Links nooit meer de macht dragen met als resultaat het nog verder afbreken van de Cultuurstaat zodat niemand meer vrij is.
Asiel 2010 en verder 
Rolf - 23.09.2010 14:15

Begeleide volksverhuizing, geen opsluiting!
Maar blijven in West-Europa kan inderdaad niet meer geografisch gezien!
We leven niet meer 30 jaar geleden.
Toen verklaarden we de mensen die zeiden dat het vol was voor gek.
Nu 30 jaar later is het helaas een feit dat die mensen gewoon niet meer welkom zijn vanwege de mensen die in dit land wonen.
Laat Links dus haar programma bijveizelen in plaats van bij de uitgang van gevangenissen te protesteren.
Zolang Links weigerd het programma aan te passen aan de realiteit van vandaag zal Rechts het beleid omtrent asielzoekers uitmaken en komen deze mensen in de gevangenis terwijl ze geen misdadigers zijn.
Omdat Rechts nooit met een adequate oplossing komt maar mensen in de gevangenis gooit, zijn we met zijn allen verantwoordelijk voor dit onmenselijke beleid.
Dus Links moet zich aanpassen aan deze tijd zodat we zelf de verantwoordelijkheid voor het beleid dragen in plaats van zogenaamd onschuldig dweilen met de kraan open en Rechts aan de macht laten.
Dat betekent een aanpassing in het programma van de Linkse partijen omtrent asielzoekers en samen met de Verenigde Naties een plek op de wereld zoeken waar deze mensen welkom zijn.
Het bovenstaande is helaas de enige juiste oplossing omtrent het omgaan met asielzoekers.

> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.