Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
ruis? 
Chris - 01.10.2010 23:54

Werkt het zo? Kritiek wordt 'verplaatst' naar de ruispagina? Prachtig medium runnen jullie hier, zeg!
nn 
nn - 02.10.2010 00:35

@chris: Nee dankje, ik betaal liever niet aan de speculanten en andere bourgeoisie die hun geld over de rug van anderman's arbeid verdienen. Als jij graag krom loopt voor hun winsten, be my guest! Maar een gezond materialist doet dat liever niet....
En helpt het? 
Chris - 01.10.2010 21:29

Ik begrijp dat jullie tijdens de Demo klappen hebben gehad van de wetshandhavers. Dat bedoel ik letterlijk; Ik begrijp het volkomen!

En het geweld dat door jullie gebruikt is geeft aan hoe verdorven het met jullie idealisme gesteld is tegenwoordig. Hou toch op en ga betalen voor je huisvesting.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.