Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
aanklacht 
nn - 02.10.2010 01:47

Ik zou dan ook willen voorstellen dat de houdbaarheidstermijn verkort wordt. En alles over datum per direct vernietigt moet worden door een onafhankelijke instantie. We kunnen niet hebben dat onze agenten met slecht materieel moeten werken.
vreselijk 
nn - 02.10.2010 01:40

Ik stel voor dat we een klacht indienen samen met de politievakbond. Misschien kunnen we een kort geding starten tegen de staat. Onbehoorlijk dat agenten met dit materiaal moeten werken!
over de datum 
relnicht - 02.10.2010 21:58

waren die stenen van gistere ook niet over de datum en die verfbommen??
zeker 
nn - 02.10.2010 22:25

die stenen waren zeker over datum, maar beter laat dan nooit...
haha 
Bivakmutsje - 02.10.2010 02:17

Agenten lopen meer gevaar door hun eigen chemische wapens dan door (denkbeeldige) boobytraps!

Ze hebben alleen zich zelf ermee; verlopen CS gas granaten kunnen vroegtijdig gaan lekken, met alle gevolgen van dien voor een diender zonder gasmasker die in de opslag werkt...
maar dat wisten we al.. 
nn - 02.10.2010 02:42

natuurlijk lopen agenten meer gevaar van andere agenten dan van ons.
zo wist totdat de hysterie over de "bedreigingen" naar leen schaap niemand waar die gast woont. Als je nu zoekt op "krakers" in google nieuws krijg je zijn adres keurig aangeleverd door een stel politieknuppels die zijn huis staan te "bewaken" en gezellig hebben lopen kleppen tegen een of ander buurtweblogje
Opzich wel goed dat ze de oude rotzooi opmake 
Gerrit - 03.10.2010 15:57

Op zich wel goed dat ze de oude rotzooi opmaken. Moet dat dan weer weggegooid worden? Dat is echt zonde, dan kan je het beter inzetten tegen verschoppelingen enz.
Rofl 
Je moeder - 03.10.2010 13:19

Net alsof krakers het waard zijn om niet-overdatum spul naar te gooien.
Apart? 
Pruisje - 03.10.2010 13:28

Jullie krakers eten toch ook alleen maar spul dat over de datum is, dus wat is het probleem, ze passen zich gewoon aan bij de ME.
gewoon mogelijk 
Chaoss - 01.10.2010 23:34

Blijkbaar was het toch mogelijk om ze gewoon terug te gooien.
nn 
nn - 01.10.2010 23:21

nn
nn

nn
gas moet op; lang wachten, maar eindelijk dan 
MM - 02.10.2010 06:05

Bevestigd wat we al wisten; de protest bewegingen heeft men tegenwoordig goed in boven-overheids en multinazionale bedrijfshanden, dus was er een te grote voorraad gas dat te langzaam opging.

Het punt is dat men professionals heeft gebruikt/betaald en met betaalde zendtijd en internet sites om het volk te manipuleren richting extreem rechts. Vooral de jeugd wordt daarbij bewerkt. En de capabele activisten draaien al lekker Hegeleriaans mee in het geldsysteem en hebben lucratieve baantjes bij 'ideele' stichtingen die hun geld weer van dezelfde netwerken ontvangen en daardoor bijgestuurd kunnen worden (Die Lügen: CO2 en biodiesel/bioalcohol; hele bossen verdwijnen daarvoor)
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.