Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
sympathisanten/activste tellen ook mee..? 
sympathisant - 04.10.2010 16:19

Sympathisanten die solidair zijn met de krakersbeweging horen er inmiddels ook wel bij(vind ik). Want het beslaat toch wel een deel in de "scene" laat ik het maar aangeven. Al en al ben ik het wel eens dat er een radicalisering nodig is in de (krakers/activistische)beweging. Het is me eigen mening erover. Ben zaterdag in Nijmegen geweest en het had wel een hippie gehalte los van de kameraden van het "bloc". Wat ik opmerkte tijdens de demo was dat er veel werd gedronken en ik zag ook mensen snuiven(enkeling van hetzelfde groepje die meeliepen). Of die het kraakverbod serieus nemen vraag ik mezelf af of ze juist bewust ervan zijn dat er in de toekomst tijdens de ontruimingen harde confrontaties gaan komen vanuit de driehoek inclusief het fascistische regering van verdeeld Nederland.

Radicalisering en harde acties zijn toch nodig in de beweging(spreek voor mezelf)

Kraker of sympathisant? Kraakverbod of geen kraakverbod als ze aan jullie komen, dan raakt het mij ook.

Aan de schrijver van dit artikel en de krakersbeweging bied ik mijn solidariteit aan.

Harde acties of niet KRAKEN GAAT DOOR!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.