Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Troll 
nn - 04.10.2010 20:03

To troll or not to troll
ja legaliseren! 
bloempot - 04.10.2010 18:42

eindelijk een mogelijkheid om me te laten legaliseren!

o wacht even, ik zal waarschijnlijk wel ontslag moeten nemen en vieze kleren aan, mijn kat met een hond ruilen, in plaats van rochefort 8 moet ik best bier gaan drinken, en proberen of in de hoek van de kamer poepen lukt, verder moet ik doen alsof ik geen enkel benul van politiek heb en last but not least, ik moet doen alsof ik tegen leegstand ben. enne ja snachts gebedjes opzeggen dat ik nooit meer namens de hele kraaakbeweging zal spreken, maar alleen namens "enkelen doch niet alle krakersters die eventueel deel van de kraakbweging uitmaken"

geheel namens mezelf: dat gaat me niet lukken...
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.