Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Het wordt Donner 
nn - 08.10.2010 13:36

bouwen voor de beurs
bouwen voor de beurs

VVD’er Melanie Schultz van Haegen-Maas Geesteranus wordt minister van Infrastructuur en Milieu, een fusie van de departementen Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (VROM) en Verkeer en Waterstaat. De onderdelen Volkshuisvesting en Integratie verhuizen naar Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, waar CDA’er Piet Hein Donner minister wordt. Op dit moment is hij nog minister van Sociale Zaken.

nieuw motto voor de wijkaanpak: "wil je geen koopwoning, dan opdonneren!"
Joop 
De Joop - 08.10.2010 13:08

Ze heeft in ieder geval wel haar endeldarm op de goede plaats; aan het eind
lief 
nn - 08.10.2010 12:13

In haar hart is ze vast heel lief voor de mensen, moet wel met zo'n naam.
geen volkshuisvesting? 
nn - 08.10.2010 13:12

misschien dat het woongedeelte van vrom toch nog elders terecht komt. dit ministerie klinkt heel erg als ministerie voor groene vlekken met asfaltstroken doorkruisen of ministerie van kerncentrales op rustieke plekjes. misschien komt de v van volkshuisesting van vrom wel terecht bij henk kamp als minister van sociale zaken.

8 uur journaal 2011: minster kamp (voorheen van defensie) kondigt de bouw van extra sociale huurwoningen aan. bij de ruimtelijke planning hoort een strakke ordening volgens het barakkenmodel, met voor de ruimtelijke kadering een charmante doch praktische prikkeldraadafscheiding. huurders moeten om 7 uur opstaan om 7 uur thuis zijn, waarna zij onder het goedkeurend oog van paus maximiliaan verhagus gebedjes opzeggen als: "als ik vroeger op school beter had opgelet, dat was ik nu ook bankier geweest".
meer ellende 
nn - 08.10.2010 12:12

het kan altijd erger, nu is deze rukker weer terug:
 http://www.nu.nl/algemeen/2351606/henk-kamp-keert-terug-als-minister.html
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.