Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
wartaal 
tsk - 15.10.2010 21:11

Wat een volkomen wartaal trouwens dat stuk, echt geschreven door iemand die er helemaal geen snars van weet. Anders zou je nog in discussie kunnen gaan, maar met zo'n bak onsamenhangend geneuzel is er geen beginnen aan.
niet alleen de socialisten 
w.h. - 15.10.2010 20:54

Of misschien vertolkt deze meneer wel gewoon het standpunt van elk weldenkend mens anno 2010. Behalve de krakers zelf zijn er weinig mensen die van mening zijn dat kraken nog langer gerechtvaardigd is. Krakers hebben hun krediet definitief verloren, daar veranderd geen enkel protest nog wat aan.

Maar ja, trek je daar maar niets van aan en steek je kop maar lekker in het zand en blijf hier maar lekker preken voor eigen parochie.
Tja 
NN - 15.10.2010 20:25

Overigens blijkt nergens uit waar deze 'socialist' dat meerderheidsstandpunt onder de Jonge 'Socialisten' op baseert. Maar het verbaast natuurlijk niet. Iemand die op jonge leeftijd lid wordt van de jonge 'socialisten' is natuurlijk niet links te noemen. Dat zijn toch vooral types die op hun 18e al bezig zijn met hun ambtelijk/bestuurlijke carrière.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.