english
nederlands
Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> contact > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Zoek

 
Alle Woorden
Elk Woord
Bevat Media:
Alleen beelden
Alleen video
Alleen audio

Dossiers
Agenda
CHAT!
LINKS

European NewsReal

MDI klaagt Indymedia.nl aan
Rechtszaak Deutsche Bahn tegen Indymedia.nl
Onderwerpen
anti-fascisme / racisme
europa
feminisme
gentechnologie
globalisering
kunst, cultuur en muziek
media
militarisme
natuur, dier en mens
oranje
vrijheid, repressie & mensenrechten
wereldcrisis
wonen/kraken
zonder rubriek
Events
G8
Oaxaca
Schinveld
Schoonmakers-Campagne
Hulp
Hulp en tips voor beginners
Een korte inleiding over Indymedia NL
De spelregels van Indymedia NL
Hoe mee te doen?
Doneer
Steun Indymedia NL financieel!
Rechtszaken kosten veel geld, we kunnen elke (euro)cent gebruiken!

Je kunt ook geld overmaken naar bankrekening 94.32.153 tnv Stichting Vrienden van Indymedia (IBAN: NL41 PSTB 0009 4321 53).
Indymedia Netwerk

www.indymedia.org

Projects
print
radio
satellite tv
video

Africa
ambazonia
canarias
estrecho / madiaq
kenya
nigeria
south africa

Canada
hamilton
london, ontario
maritimes
montreal
ontario
ottawa
quebec
thunder bay
vancouver
victoria
windsor
winnipeg

East Asia
burma
jakarta
japan
manila
qc

Europe
alacant
andorra
antwerpen
armenia
athens
austria
barcelona
belarus
belgium
belgrade
bristol
bulgaria
croatia
cyprus
estrecho / madiaq
euskal herria
galiza
germany
grenoble
hungary
ireland
istanbul
italy
la plana
liege
lille
madrid
malta
marseille
nantes
netherlands
nice
norway
oost-vlaanderen
paris/île-de-france
poland
portugal
romania
russia
scotland
sverige
switzerland
thessaloniki
toulouse
ukraine
united kingdom
valencia
west vlaanderen

Latin America
argentina
bolivia
brasil
chiapas
chile
chile sur
colombia
ecuador
mexico
peru
puerto rico
qollasuyu
rosario
santiago
tijuana
uruguay
valparaiso

Oceania
adelaide
aotearoa
brisbane
burma
darwin
jakarta
manila
melbourne
oceania
perth
qc
sydney

South Asia
india
mumbai

United States
arizona
arkansas
atlanta
austin
baltimore
big muddy
binghamton
boston
buffalo
charlottesville
chicago
cleveland
colorado
columbus
danbury, ct
dc
hampton roads, va
hawaii
houston
hudson mohawk
idaho
ithaca
kansas city
la
madison
maine
miami
michigan
milwaukee
minneapolis/st. paul
new hampshire
new jersey
new mexico
new orleans
north carolina
north texas
nyc
oklahoma
omaha
philadelphia
pittsburgh
portland
richmond
rochester
rogue valley
saint louis
san diego
san francisco
san francisco bay area
santa barbara
santa cruz, ca
seattle
tallahassee-red hills
tampa bay
tennessee
united states
urbana-champaign
utah
vermont
western mass
worcester

West Asia
armenia
beirut
israel
palestine

Topics
biotech

Process
discussion
fbi/legal updates
indymedia faq
mailing lists
process & imc docs
tech
volunteer
Credits
Deze site is geproduceerd door vrijwilligers met free software waar mogelijk.

De software die we gebruiken is beschikbaar op: mir.indymedia.de
een alternatief is te vinden op: active.org.au/doc

Dank aan indymedia.de en mir-coders voor het creŽren en delen van mir!

Contact:
info @ indymedia.nl
Sa, Oct 30: the Big Blond Parij Voor de Vrijhaat Zombie Walk
Rebelact - 29.10.2010 16:42

Ohhh yeahhh, it's still crisis! The new government has become our cruel reality and is only able to survive with the support of a Blond Leader spreading the Message of Hate and Fear...
That Blond Leader has a few hardcore fans: really strange, very scary figures who will gather that day somewhere in Amsterdam...


C(l)o(w)nfusion all over the place next Saturday, Oct 30th: a manifestation of EDL (european Defence League) racists will have their meeting in the middle of nowhere (Westelijk Havengebied, Generatorstraat), Ajax football fans and other people will give them a warm welcome, people will protest against xenophobia near the Dokwerker (Jonas DaniŽl Meijerplein) and groups of Antifascists will try to keep the city as clean as possible...

In this chaos we'll need rules! For the very first and probably last time in rebel clown history we asked, no we begged for official papers...

We got them!!! Now we'll don't have a zombie walk; it will be a very official march of the Zombies!!!

The Big Blond Partij Voor de Vrijhaat Zombie March!!!

Zombies of all colours (including Blue Zombies) will march from the meetingpoint Kattenlaan to the Dokwerker where we'll all die and resurrect and will return to fill the streets again with "Aaaaarghhhh!!!"
Reasons to Aaaarghhhh!!!: xenophobia legally promoted by that Blond Leader, his EDL fans and the threat of an emergency regulation trying to kill all spontaneous protests in the whole city.

Free and full prepared zombies are warmly welcome to join the Big Blond Partij Voor de Vrijhaat Zombie March starting 13.30 at the Kattenlaan (sidestreet between Overtoom and Vondelpark)

Aaaarghhhh!!!!!


October 31st 2009 we organised the 'Wild Zombie Bike Ride to Ghost Town'
Report and pictures  http://www.indymedia.nl/nl/2009/11/62954.shtml
Film  http://www.youtube.com/watch?v=Fuy48eXPfZo

October 31st 2008 we organised the 'Apokaputalism Now! Zombie Walk'
Report and picture:  http://www.indymedia.nl/nl/2008/10/55457.shtml
More pictures:  http://www.flickr.com/photos/kareneliot/sets/72157608591427235
Film:  http://www.youtube.com/watch?v=B_Anjv95eKE

- E-Mail: rebelact@ddh.nl Website: http://www.rebelact.nl
 

Lees meer over: anti-fascisme / racisme kunst, cultuur en muziek vrijheid, repressie & mensenrechten

aanvullingen
Za. 30 okt: de Grote Blonde PVV Zombie Walk 
Rebelact - 29.10.2010 17:43

Ohhh yeahhh, het is nog steeds crisis! De nieuwe regering is onze wrede realiteit geworden en kan alleen overleven met de steun van een Blonde Leider die de Boodschap van Haat en Angst aan het verspreiden is...
Die Blonde Leider heeft wat hardcore fans: heel vreemde, enge figuren die dag ergens in Amsterdam bijelkaar komen...

Verwarring overal op die zaterdag, 30 october: een manifestatie van de EDL (european Defence League) racisten die hun bijeenkomst hebben in de middle of nowher (Westelijk Havengebied, Generatorstraat), Ajax voetbal fans en andere mensen die ze een warm welkom zullen geven, mensen die tegen vreemdelingenhaat protesteren bij de Dokwerker (Jonas DaniŽl Meijerplein) en groupen van Antifascisten die zullen proberen de stad zo schoon mogelijk te houden...

In deze chaos hebben we regels nodig! Voor de allereerste en waarschijnlijk laatste keer in de geschiedenis van rebel clowns vroegen we, nee we bedelden om officiŽle papieren...

We hebben ze!!! Nu hebben we geen zombie walk; het wordt nu een heel officiŽle Zombie Mars!!!

De Grote Blonde Partij Voor de Vrijhaat Zombie Mars!!!

Zombies in alle kleuren (inclusief Blauwe Zombies?) zullen vertrekken vanaf meetingpoint Kattenlaan naar de Dokwerker waar we allemaal zullen sterven en weer opstaan om de straten te vullen met "Aaaarghhh!!!"
Redenen voor Aaarghhhh!!!: vreemdelingenhaat die legaal gepromoot wordt door die Blonde Leider, zijn EDL fans en de dreiging van een noodverordening die alle spontane protesten onmogelijk maakt in de hele stad.

Vrije en volledig voorbereide zombies zijn van harte welkom om mee te doen aan de Grote Blonde Partij Voor de Vrijhaat Zombie Mars - die om 13.30 uur start op de Kattenlaan (zijstraat tussen Overtoom en Vondelpark)

Aaaarghhhh!!!!!


31 oktober 2009 organiseerden we de 'Wild Zombie Bike Ride to Ghost Town'
Verslag en foto's  http://www.indymedia.nl/nl/2009/11/62954.shtml
Film  http://www.youtube.com/watch?v=Fuy48eXPfZo

31 october 2008 organiseerden we de 'Apokaputalism Now! Zombie Walk'
Verslag en foto's  http://www.indymedia.nl/nl/2008/10/55457.shtml
Meer foto's  http://www.flickr.com/photos/kareneliot/sets/72157608591427235
Film  http://www.youtube.com/watch?v=B_Anjv95eKE

E-Mail: rebelact@ddh.nl
Website: http://www.rebelact.nl
 
fotos 
Karen Eliot - 31.10.2010 17:26


More coming soon as well as a video....

Website: http://www.flickr.com/photos/kareneliot/sets/72157625155421785/
 
meer 
kazz eliot - 31.10.2010 17:28


more coming.....

Website: http://www.flickr.com/photos/kareneliot/sets/72157625155421785/
 
nog meer 
kazz eliot - 31.10.2010 17:30


the rest of the photos and the video will take some time so stay tuned...

Website: http://www.flickr.com/photos/kareneliot/sets/72157625155421785/
 
The Aaarghhh!!! report 
Rebelact - 31.10.2010 23:25

Saturday, Oct. 30th: while several important things were happening elsewhere in the city of Amsterdam, for zombies the Kattenlaan was the place to be. Around 13.30 tenths of zombies came out of their graves and started the one and only official Big Blond Partij Voor de Vrijhaat (Party for Freehate) Zombie March.

The first part of the route was in the Vondelpark. Thanks Clown god we passed the first police checkpoint in the parc controlling if we were walking the way we really should walk. We did! Zombies always follow the rules like all half death people do! Aaarghhh!!!

With great rhythms of the Zombietistas we walked in the extreme right direction, screaming lines like "Blond Rules!", "Eigen Zombies First!" ("Own Zombies First!")and: "What do we want?" - "Hate!" - "When do we want it?" - "Now!"
"What do we want?"- "Fear!" - "When do we want it?" - "Now!"
The energy was allright: "There ain't no party like a right wing party!"

There were a few very short speeches on our way which made clear we don't need solutions to solve problems: "We need problems! more hate! more fear! We should follow a party without internal democracy, we should follow a Leader, a Blond Leader! A Wild Leader, f***ing Wild.. Wilders!"

Next to it: ministers in the new Dutch government shouldn't have 2 passports, like that one from Sweden! Stop the Scandinavisation of the Netherlands! stop the threat of increasing numbers of imported knšckebrŲd!
Keep fear alive: No more Scandinavian ministers!

The march through Max Euweplein, Nieuwe Spiegelstraat, Herengracht, Vijzelstraat, Muntplein, Amstel, waterlooplein was great. People reacted positively, smiled and understood everyone should be blond and have blue eyes! Most of the people liked us while we are extremely scary; sometimes we freezed our movements, sometimes we ran, usually we hobbled. Around 15.00 we arrived at the manifestation against xenophobia at the Jonas DaniŽl Meijerplein: for PVV zombies the ultimate enemy where they preach people should have tolerance and respect... People should live together...

For PVV zombies a good reason to die near the statue of the Dokwerker and after a while resurrect, make a final round through these people of different colours and background and then of course escape!

Walking in the direction of the Utrechtsestraat a police van followed the zombies. It was wonderful! Finally we felt safe! We passed a bookshop where we saw a magazine with Geert on the cover! Spontanious we all fell on our knees to thank and to worship our beloved Wild Blond Leader!

He, the One who spreads the Message of Hate and Fear inspired us to walk back home, a long and beautifoooool route to the graves where we came from. Home Sweet Zombie Home. It feels so good to die again!

Aaarghhh!!!

E-Mail: rebelact@ddh.nl
Website: http://www.rebelact.nl
 
Het Aaarghhh!!! verslag 
Rebelact - 01.11.2010 13:22

Zaterdag 30 oktober: terwijl er verschillende belangrijke dingen aan het gebeuren zijn in de stad Amsterdam, was voor zombies de Kattenlaan de plek om beslist naar toe te gaan. Rond 13.30 uur kwamen tientallen zombies uit hun graven en begonnen de enige echte oficiŽle Grote Blonde Partij Voor de Vrijhaat Zombie Mars.

Het eerste deel van de route speelde zich af in het Vondelpark. Gelukkig passeerden we in het park al snel de eerste checkpoint van de politie die controleerden of we wel in de richting aan het lopen waren die we zouden moeten lopen. Dat deden we! Zombies volgen altijd de regels zoals alle half dode mensen doen! Aaarghhh!!!

Met fantastische ritmes van de Zombietistas wandelden we in de extreem juiste, rechtse richting, slogans roepend zoals "Blond Rules!" ("Blond Regeert!"), "Eigen Zombies Eerst!" en "What do we want?" ("Wat willen we?") - "Hate!" ("Haat!") - "When do we want it?" ("Wanneer willen we het?") - "Now!" ("Nu!")
De energie was prima: "There ain't no party like a right wing party!" ("Er is geen betere partij / feestje dan 'n rechtse partij / feestje!")

Er waren een paar keel korte toespraken onderweg die duidelijk maakten dat we geen oplossingen nodig hebben voor problemen: "We hebben problemen nodig! meer haat! meer angst! We zouden een partij zonder interne democratie moeten volgen, we zouden een Leider moeten volgen, een Blonde Leider! een Wilde Leider, f***ing Wild.. Wilders!"

Bovendien: ministers in de nieuwe Nederlandse regering zouden geen 2 paspoorten moeten hebben, zoals die uit Zweden! Stop de Scandinavisatie van Nederland! Stop de bedreiging van steeds maar toenemende aantallen geimporteerd knšckebrŲd!
Hou de angst levend: Geen Scandinavische ministers!

De mars door het Max Euweplein, Nieuwe Spiegelstraat, Weteringschans, Nieuwe Spiegelstraat, Herengracht, Vijzelstraat, Muntplein, Amstel, Waterlooplein was geweldig. De mensen reageerden positief, lachten en begrepen dat iedereen blond zou moeten zijn en blauwe ogen zou moeten hebben. Rond 15.00 uur kwamen we aan bij de Manifestatie Tegen Vreemdelingenhaat op het Jonas DaniŽl Meijerplein: voor PVV zombies de ultieme vijand waar ze prediken dat mensen tolerantie en respect zouden moeten hebben... Mensen zouden samen moeten leven...

Voor PVV zombies was het een goede reden om bij het standbeeld van de Dokwerker te sterven en na 'n tijdje weer op te staan. Daarna een laatste ronde maken door deze mensen van verschillende kleuren en achtergronden en dan vanzelfsprekend ontsnappen!

Terwijl er in de richting van de Utrechtsestraat werd gelopen, volgde een politiebusje de zombies. Dat was fantastisch! Eindelijk voelden we ons veilig! We passeerden een boekwinkel waar we een tijdschrift zagen met Geert op de omslag! Spontaan vielen we allemaal op onze knieŽn om onze geliefde Wilde Blonde Leider te danken en te aanbidden!

Hij, degene die de Boodschap van Haat en Angst verspreidt, inspireerde ons om naar huis te lopen, een lange en prachtige weg naar de graven waar we vandaan kwamen. Oost West Thuis Zombie Best. Het voelt zo goed om opnieuw te sterven!

Aaarghhh!!!

E-Mail: rebelact@ddh.nl
Website: http://www.rebelact.nl
 
zombie pics 
... - 01.11.2010 15:37


...
zombie pics 
... - 01.11.2010 15:37


...
zombie pics 
... - 01.11.2010 15:38


...
video now online here 
Count Kazza - 14.11.2010 21:06

...

Website: http://www.youtube.com/user/kazzeliot?feature=mhum#p/a/u/0/8bnRHIRhk-c
 
aanvullingen
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.