Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Nutcase 
NN - 11.11.2010 20:12

Robin de Ruiter is een paranoïde nutcase en complotdenker die ervan overtuigd is dat duivelaanbidders bezig zijn de wereldmacht over te nemen. Dit zegt ook wel wat over "Tijdsgeest". Jammer dat dit soort dwaallichten in de beweging rondlopen.
bijzondere kans 
NN - 11.11.2010 22:47

Het zou wel mooi zijn als er dan weer iemand gearresteerd wordt.

De volgende titel is dan; "Lawaai demo voor arrestant nood breekt wet demo lawaai demo"
gisteren? 
NN - 11.11.2010 16:56

Zou dit niet gisteren gebeuren?
Opruiing; wie ruiit wie op 
Tijdsgeest - 11.11.2010 17:42




Kunnen we de staat dan ook aanklagen vanwege opruiing. Immers hun ruiien op door mensen hun huizen uit te gaan zetten, bovendien de politie agent die een soepwagen held stokslagen ging geven kan hier dan ook wel voor aangeklaagd worden lijkt me. Nee deze agent kan zo een baan vinden als kampbewaker in 1 van de FEMA kampen waarschijnlijk, zodra deze in gebruik genomen gaan worden (lees als de binnenlandse deportatie van dissidenten naar kampen gaat plaatsvinden). Alles ligt trouwens al klaar voor dit in Nederland; bredere platforms treinen, camera's en kampen in het oosten van Europa. Bekender zijn de kampen in Amerika natuurlijk de zogenaamde FEMA kampen. Fascisme en Totalitairisme is simpelweg de eindfase van de monopolisering en kartelvorming van corporaties via ons staatsideaal (het kapitalisme). Niet voor niks zei Mussolini dat fascisme eigelijk niet de juiste benaming was voor zijn stroming maar dat het eigelijk corporatisme genoemd moest worden. Auswitz here we come again. Blijkbaar is het niet een duur genoege les geweest de vergassingen en vervolgingen in WO II. History repeats itself. Call me paranoid but not before you investigate, please!

Lees het boek van Robin de Ruiter (frontier award 2005 voor uitzonderlijk bronnenonderzoek: De mythe van Al Quida) Nu de komst van de transitie,
HET EINDE VAN INDIVIDUEEL ZELFBESCHIKKINGSRECHT? waarin we (volledig) overgaan naar een dictatoriaal regime; all rights removed, zware dissidentenvervolgingen via deportaties (history repeats). Alle dingen liggen hierbij al klaar inclusief transport en de kampen. Ondanks zijn gelovige achtergrond is zijn historisch perspectief zeer accuraat; Hier een beschrijving van het boek: De komst van de Transitie

HET EINDE VAN INDIVIDUEEL ZELFBESCHIKKINGSRECHT?

Robin de Ruiter’s auteurscollectief

In rap tempo zien wij de wereld en de maatschappij zoals we die in het verleden gekend hebben om ons heen afbrokkelen. We leven in een verscheurde samenleving waarin gemeenschappelijke waarden en normen vervagen of niet meer aanwezig zijn.

Velen vragen zich af: “Hoe zijn we in deze chaos beland? Wat staat ons nog te wachten?”

Men krijgt geen hoogte van wat er nu eigenlijk precies aan de hand is. Dit unieke boek probeert hierin wat inzichten te verschaffen.

Na de verbazingwekkende gebeurtenissen die ons in de wereld van vandaag ten deel vallen dienen we voorbereid te zijn op nog veel grotere veranderingen die diep in ons eigen leven zullen ingrijpen. Spoedig zal het gedaan zijn met onze vrijheid.

Een totale integratie van mens en techniek is gepland. Het moment dat deze ontwikkelingen onomkeerbaar zullen worden, wordt de ‘Transitie’ of ‘Paradigma-verandering’ genoemd; een technocratische dictatuur waarin geen individuele keuzemogelijkheid meer bestaat.

De aanloop naar de Transitie, waarover diverse leidinggevenden in de politiek en media al langer melding maken, is al eeuwen geleden begonnen. De schokgolven die voortkomen uit de drastische veranderingen van de Transitie zullen geen regio, geen samenleving onberoerd laten. De ontreddering veroorzaakt een complete verbreking met de tot dan toe geldende stelsels van intermenselijke relaties en geloofsovertuigingen. Nederland is het land waar de ‘Transitie’ zal aanvangen!

In dit boek wordt op een rij gezet en geanalyseerd hoe de Transitie tot stand gekomen is en hoe het feitelijk werkt. Wie er aan de knoppen zitten en wie belang hebben bij deze totale integratie. Ook op de vraag over wat voor toekomst ons te wachten staat, krijgt de lezer antwoord.

Deze publicatie is een betoog; het resultaat van een serie gesprekken gevoerd met een ‘ingewijde’. Het spreekt vanzelf dat deze bron anoniem blijft om deze ‘insider’ te beschermen tegen mogelijke wraakacties en wreedheden van degenen die de meedogenloze onderdrukking van de mensheid ten doel hebben.

Dit unieke boek gaat niet over personen, politiek, ras of geloof. Het boek probeert de situatie duidelijk te maken waarin wij allemaal terechtgekomen zijn.

Aangezien er in deze publicatie een werkelijkheid beschreven wordt die men niet gemakkelijk onder ogen ziet of wil zien, kan het voor sommigen af en toe confronterend zijn.


(gewonnen prijs frontier award 2005: de mythe van al quida) vanwege uitzonderlijk goed bronnenonderzoek

 http://www.thebiggestsecret.org/forum/viewtopic.php?p=13868
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.