Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
onzin 
nn - 15.11.2010 18:58

Geweldig! De Nederlandse politie gebruikt heel andere cs granaten. Pure stemmingmakerij dus. Ik weet niet waar die 'krakers' deze hulzen vandaan hebben maar deze zijn zeker niet op 1 oktober gebruikt.
t wordt minder actief 
sjerp - 15.11.2010 18:39

Traangas wordt minder actief als het over de datum is. Een vriend van me heeft een bus waarop uiterste gebruiksdatum 2004 is te lezen. Neemt niet weg dat die datum er met een reden op staat en het de politie duidelijk niet zoveel uitmaakt waar ze ons mee bestoken.
chemische reacties ? 
nn - 15.11.2010 18:32

Helemaal niet zo gek die opmerkingen over houdbaarheid. Als leek denk ik dat het traan gas mengsel mogelijk over datum chemisch reageerd waar door het nog giftiger wordt ? Maar ja ik ben leek op scheikunde / chemie gebied.
tja 
dati - 15.11.2010 19:18

Wat ik me al met al zo voorstel is dat deze granaten wel degelijk gebruikt zijn, maar dat wat wannabe-heffo's deze ziende dachten van Hé, moet je nou zien!

Zonder dus per se te weten wat ze feitelijk in handen hadden. Misschien hebben ze nog wel gelijk ook, hoor; ik heb er alleen nog geen overtuigend bewijs van gezien.
oude voorraad opruimen 
nn - 15.11.2010 17:25

Dat ze over de datum heen zijn heeft alleen voor de politie het nadeel dat ze misschien niet of onvolledig afgaan. Moeten ze er meer afschieten.
Niet interessant 
T - 15.11.2010 18:55

Dus de politie gebruikt wapentuig dat over de datum is en rijdt in een auto die niet gekeurd is.

En dit is jullie strijd? Waarom willen anarchisten betere regelgeving bij de overheid?




pff 
nn - 15.11.2010 17:17

heb geprobeerd dit nieuwsitem op at5 te plaatsen vandaag...maar werd geweigerd
je vrienden zitten bij at5 !!!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.