Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
hmm 
R.S - 17.11.2010 12:12

Ik begrijp voor de postbode's dat de gedwongen ontslagen erg vervelend zijn (ronduit KUT!) vraag me alleen af of dit niet gewoon de ontwikkeling is van een markt. TNT heeft natuurlijk wel een heel goed punt als ze zeggen dat POST als zijnde fysieke post (ipv e-mail|) ernstig aan het doodbloeden is. Wie stuurt er nog een brief,naar mijn idee is de enige periode waarin in brieven van mensen krijg, rond kerst en oud en nieuw (en wat heb ik een godsgruwelijke hekel aan kerstkaarten zeg!!!) verder krijg ik brieven van bedrijven, maar zelfs die gaan steeds meer digitaal. Kan me eerlijk gezegd ook niet herinneren wanneer ik voor de laatste keer een fysieke brief heb gestuurd. Doen mensen dit uberhaupt nog? en zo ja, waarom? want e-mailen is ook daadwerkelijk beter en sneller!.

Eerlijk moet ik ook wel toegeven, dat ik mezelf verder totaal niet heb verdiept in het hele gebeuren, weet dus ook niet wat de mogelijke alternatieven zijn, en of de postbode's daarop zitten te wachten. (bijv. salaris-verlaging) zo niet, wat willen ze dan dat tnt doet? Hety probleem van TE WEINIG POST negeren, en zo zichzelf helemaal kapot maken?

ik vraag t me af, en zie t graag gebeuren!

> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.