Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
pff 
tsja - 17.11.2010 22:02

Oh dus jullie vinden het erg als de SP vindt dat de politie harder moet optreden tegen geweld in de trein? Lijkt mij volkomen logisch, anders krijgt dat tuig vrij spel, ik zit liever in een veilige trein als je het niet heel erg vindt. Beter deed de politie eens een keer vaker dingen die echt prioriteit hebben, ipv parkeerbonnen uitschrijven en kaalkopjes beschermen.
van het pad 2 
zwartegal - 16.11.2010 19:04

Abimael: ik hoop maar dat dat een flauwe grap is; ik zou me nog beledigd gaan voelen.
wie begint 
-- - 16.11.2010 17:59

het ligt er ook wel aan wie er begint. als oom agent je ineens slaat, en jij slaat terug moet jij natuurlijk niet gestraft worden. maar als je de weg kwijt bent en uit het niets begint te slaan is het een ander verhaal.
mee met oom agent 
xx - 16.11.2010 17:12

ik stel voor dat alle law-and-order minnende sp-leden een aantal keren door de smeris met 'proportioneel geweld' worden opgepakt en dan 3 dagen in de cel moeten zitten. Bij voorkeur zo'n cel waarbij je niet zelf kunt doortrekken.
Dan lullen ze wel anders over zielige oom agent.
het pad 
Abimael - 16.11.2010 18:11

Oei, de ooit op maoistische leest geschroeide SP raakt "van het pad af". Moeten we hieruit concluderen dat 'zwartegal' een der laatste aanhangers m/v van "het pad" is? Want u weet, er is maar één pad, namelijk het Lichtend Pad...

[sorry ik kon het niet laten]


naievelingen 
hamers en sikkels - 17.11.2010 12:44




Lieve mensen,

Doe toch niet zo dom.
Socialisten zijn Law en Order bij uitstek.
De sterke staat. Daar gaat het om. Nu niet huilen dat socialisten geen hippies zijn of mensen die alles met een superieure moraal willen oplossen maar meer het type± wie niet horen wil die moet maar voelen.

Daar van kun je vinden wat je wil maar de SP op zijn linksheid aanspreken in deze is naief en vraagt om beter onderwijs.

Misschien 100% door de staat betaald onderwijs?
eerder ook 
dieja - 16.11.2010 18:25

Enkele dagen geleden was het Harry van Bommel die wist te constateren dat "Nederland het aan Colombia verplicht is om de 'war on terror'te steunen". ( http://harryvanbommel.sp.nl/weblog/2010/11/03/tanja-nijmeijer-vecht-door/) wat is er nog links aan zo'n clup, eigenlijk
Ikonjournalist 
T - 16.11.2010 18:54

Op het webblog van de SP, in het eerste bericht, heeft iemand het over 5 journalisten die in een hinderlaag zijn gelokt door Colombiaanse regeringstroepen.

Kan iemand mij een bron daarvan geven?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.