Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
nn 
nn - 18.11.2010 13:27

er zijn wel degelijk activisten van rara opgepakt, maar het bewijs was door een illegale huiszoeking verkregen. iedereen is toen weer vrijgelaten.

Rene Roemersmawas toen de enige die wel 9 maanden de bak in moest voor een mislukte (en dyus niet geclaimde) aandlag op paspoortdrukekrij Elba. Zijn vingerafdrukken waren gevonden op een celluptape die op de (brand?)bom zat.

De Aivd zei destijds precies te weten wie er achter rara zaten, en zei hen 24 uur in de gaten te houden. Dit stopte de aanslagen op bijvoorbeeld het huis van minister Kosto niet.

ik zou zeggen: klasse!

Het is weer tijd voor een 2e RARA!!!
nn 
nn - 18.11.2010 13:23

hey dat is op mijn verjaardag. bofkont!
hoax? 
gina - 18.11.2010 13:22

"een activist van rara'? dat moet een oplichter zijn, er is nooit iemand voor de rara-acties gepakt, laat staan veroordeeld en je moet wel goed gek zijn om dat nu alsnog te laten gebeuren.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.