Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
huh? 
ana - 19.11.2010 21:46

krijgen damoclash en schijnheilig ook subsidie? dacht het niet, zonder bestaat cultuur namelijk ook. dus vanwaar hun solidariteit?
Schreeuw tegen cultuurschreeuwers 
nn - 19.11.2010 21:43

Mozart en de subsidiestop
Cultuur bestaat al zolang er mensen zijn. En heeft het al die eeuwen prima gedaan zonder subsidie. Heeft die grotschilder van Lascaux ooit subsidie gekregen? Mozart, Beethoven of Bach misschien? Werden Homerus en Shakespeare gesteund door het Fonds voor de Letteren? Zou een BTW-verhoging Rembrand, Van Gogh of Mondriaan afgestopt hebben? Moesten Picasso en Dali heel Spanje bij elkaar schreeuwen om rond te komen? Cultuur is ouder dan subsidie en zal ook langer blijven bestaan. Ook zonder taxpoet. André Rieu weet heel lucratief klassieke muziek aan de man te brengen, Kluun leeft vrij comfortabel van z'n paarse broekenroman en al die Amerikaanse rappers bouwen miljoenenondernemingen op zonder hulp van MC Young Freak. Zelfs dit is cultuur. Of je nu wel of niet schamper je neus voor zulke zaken ophaalt, het blijft cultuur en mensen hebben er geld voor over.
 http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/11/schreeuwen_tegen_cultuur.html#more
low lands 
set - 20.11.2010 08:58

een passe partout low lands kost 165 euro! doe daar eens wat aan!!!
Cultuur bestaat zolang als rijke mensen. 
Pino - 20.11.2010 12:02

Cultuur is altijd voor de rijken, en ga zo blijven, alleen cultuur die de neo-systeem niet kritisch is krijg de subsidies, zelf Robodock krijg subsidie niet omdat kritisch is....en ondertussen de uitverkoren volk stem PVV...."elke volk kies de regering die hij verdient"...
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.