Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Is Wiki wat het zegt dat het is?!? 
Tijdsgeest - 29.11.2010 17:22

Ondanks alle shit die boven de tafel komt en laat zien hoe corrupt de regering is. De legitieme vraag; Hoe in hemelsnaam wikileaks aan al deze documenten komt? Ja hij is een hacker?!? maar wel een heeeel erg goede dan. Daarnaast vind ik het opvallend dat wikileaks de mainstream media heeft bereikt waar andere dat niet doen (en deze hebben ook feiten, neem bijvoorbeeld majoor generaal stubblebine die verklaart dat 9/11 een grote fraude is, dit komt NIET in de mainstream media! Met andere woorden het wordt van bovenaf toegestaan wat wel en niet in de krant mag.

Buro Jansen en Janssen had hier ooit een interessant artikel over; het geld dat de overheid aan kranten betaald om nieuws niet te publiceren. Daarnaast hebben ze bij de kranten natuurlijk hun Bilderberg eindredacteurtjes om nieuws tegen te houden. Enkelen aanwezigen in 2009 waren iig:

UIteraard onze oh zo geliefde koningin (voorzitter), Business Correspondent, The Economist (Rapporteur) GBR McBride, Edward Business Editor, The Economist (Rapporteur) Halberstadt, Victor Professor of Economics, Leiden University; Former Honorary Secretary General of Bilderberg Meetings
NLD Hirsch Ballin, Ernst M.H. Minister of Justice NLD Wellink, Nout President, De Nederlandsche Bank NLD Wijers, Hans Chairman, AkzoNobel NV NLD Veer, Jeroen van der Chief Executive, Royal Dutch Shell plc


majoor generaal stubblebine:  http://www.youtube.com/watch?v=daNr_TrBw6E

Wayne Madson denkt dat wikileaks met de overheid samenwerkt voor een meer sinister plan. Wellicht is het een methode om aanhang te krijgen alvorens het publiek uiteindelijk weer een bepaalde richting in te duwen. Deze methode is overigens wel vaker gebruikt. Dit valt enigszins in het rijtje mbt status quo bedreigende organisaties (sturing van binnenuit). Het is een optie tot discussie; wie zal het zeggen maar iig dit interview biedt een ander perspectief

Vandaar dat de anarcho syndicalistische principes waarin iedereen leider is (of niemand het is maar net hoe je het bekijkt) een uitstekende manier is om daadwerkelijk verandering teweeg te brengen (dit tezamen met het decentraliserende aspect ervan).

wikileaks governmental set up:  http://www.youtube.com/watch?v=bmDdeP950Dk
Gevonden! De wikileakslet van Gaddafi 
globalinfo - 29.11.2010 16:44

foto's:  http://www.zimbio.com/Muammar+Qadaffi/articles/qUi94to94QE/WikiLeaks+Nurse+Galyna+Kolotnytska+Pics
 http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/11/gevonden_de_wikislet_van_gadda.html#comments
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.