Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
dubbele posting 
MM - 04.12.2010 17:54

Dit stond al onder de andere topic "[a*dam]Beestje bij de naam noemen" die in het hoofdkader op nr 3 staat (bij schrijven). Wil je alle discussies en meningen zien, dan staan die onder de ruispagina aldaar.

Of het screenshotten van een Parool artikel met dezelfde strekking dat al in de andere topic vermeld was (o.a. AT5), reden geeft voor een nieuwe artikel posting?

(overigens is dit artikel bij het vorige hoofdartikel al gelinkt; de inhoud en reacties van dit stuk zouden dus bereikbaar blijven als dit naar non-nieuws verplaatst zou worden)
nos met curieuze link 
nn - 04.12.2010 15:24

link naar booby-trap verhaal 2007
 http://nos.nl/artikel/202835-van-der-laan-boos-om-trucagefoto.html
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.