Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
AFA 
NN - 10.12.2010 15:46

Hah, de AFA is overgenomen door fascistische feministische extremisten!
What's next, geen lidmaatschap voor mannen meer?

Waarom roept de AFA op tegen het saboteren van een hulplijn? Waarom gaan jullie niet protesteren tegen het CDA? Zij maken de wetgeving.

De organisaties waar jullie tegen protesteren hebben niets te maken met wetgeving, zij bieden hun mening aan en een hulplijn voor mensen die daar behoefte aan hebben. Mensen die niet wellicht gedwongen worden door hun omgeving om te kiezen voor abortus maar een andere keus willen hebben en informatie te zoeken. Ooit daar aan gedacht?

En wat heeft het tegengaan van abortus te maken met seksime of homohaat?

Ook wil ik de AFA graag nog een keer zien protesteren tegen de Islam. Je weet wel, de religie die het stenigen van vrouwen goedkeurt? Maar da's eng he?



demonstratierecht 
nn - 10.12.2010 14:56

AFA is tegen de vrijheid van meningsuiting, tegen het recht op betoging, fantastisch!!!
achterlijk 
winden later - 10.12.2010 14:58

stelletje achterlijke AFA's.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.