Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Revolutie ? 
nn - 31.01.2011 21:57

Wat is ook weer de de. van Revolutie ? Denken jullie echt dat het om fudamentele veranderingen zal gaan ? Is de term Revolutie ivm. de toestand in Egypte, Tunesie enz. op z'n plaats ? Ik vraag het me af.
Mogelijk Restauratie een instelling van een Theocratie ? We zullen zien.
How Spontaneous ar they? 
globalinfo.nl - 05.02.2011 11:52

 http://links.org.au/node/2138
@yessir 
NN - 31.01.2011 15:57

Het zal hier wel om een stalinistische wereldvisie gaan.
De revoluties die geen waren... 
nn - 31.01.2011 21:53

Het woord Revolutie valt nog al eens m.b.t. Egypte nu ook op Indy.
Ik vraag me werkelijk af of het een revolutie is. Daarbij dringt de vergelijking zich op met andere recente en niet recente " revoluties " ook in Nederland. Een zgn. " sexuele revolutie " die geen was maar ruimbaan voor comercie, '68 de autoriteiten wankelden Zuilen tuimelden...
in Nederland. Kijk nu eens ; het regime in Nederland lijkt steviger aan de macht dan ooit ? Omdat Links niet met een alternatief komt werd er recent gebromd. Ik zeg dat dat niet de enige reden is. Doorwrochte analyses o.k. maar het lijkt er op volgens mij dat er honger nodig is zoals in Egypte om tot Opstand te komen heftiger dan '68. Die zogenaamde revolte van '68 was elitair en ging voor bij aan " gewone " arbeiders in Nedrland. Die hadden het te druk met gezin en werk. Het parlementaire stelsel Eerste Tweede Kamer van wanneer dateerd dat ook al weer ? Het politiek maatschappelijk stelsel in Nederland in het Westen
achterhaald verrot. Net zo als in Noord Afrika. En net zo als in Noord Afrika zal het door etteren. Ik zie geen werkelijke fundamentele verandering komen in Nederland . Hooguit misschien tijdens ernstige hongersnood of zo.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.