Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
ik denk 
dinges - 02.02.2011 21:07

Ik denk dat die opmerking sloeg op de in de *originele* posting genoemde site,  http://leaksvicky.hyves.nl/ .

Alwaar momenteel te lezen is:

"Deze hyves is opgericht om wikileaks oprichter, Julian Assange en klokkenluidersorganisatie Wikileaks te steunen. En, om leden van deze Hyves op de hoogte te houden, over de laatste ontwikkelingen, in de informatieoorlog die nu is ontstaan. Tussen regeringen enerzijds, met aanvoerder Amerika en anderzijds, Wikileaks, Hackers, Netwerkers, Journalisten en Waarheidszoekers in het algemeen. Laat de wereld en al haar regeringen weten, dat de tijd is gekomen om terug te vechten. Maak je vrienden hier lid. Doneer aan Wikileaks, zet sites op en hack de sencuuristen en de witteboordencriminelen. De waarheid is als eerste verijst, om de wereld te veranderen en de “ NEW WORLD ORDER ” te laten stoppen. Doe mee in de informatie oorlog, we kunnen hem winnen! Fight back, Power to the people. Doing nothing, is not a option."

Even los van het gehanteerde taalgebruik, ook in bovengaande originele oproep, is e.e.a. nou niet echt iets om direct voor warm te lopen, zou je zo denken. ("Tussen regeringen enerzijds, met aanvoerder Amerika en anderzijds," ... noem maar op; "New World Order" en blah blah blah.)
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.