Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Egypte 
Anonymius - 06.02.2011 10:56

Een door de SP gekaapt protest ?
Nu is er een partij die zich daadwerkelijk betrokken voelt bij het revolutionaire proces wat zich afspeelt in Egypte en dan gaan we het een gekaapt protest noemen ?
Nu is er een partij die in tegenstelling tot de PVDA en GL zich wel goed informeert en daarnaar handelt,zich tussen de mensen begeeft, enz enz. en dan begin je weer te janken ?
Wat wil je dan ?
Waar ben je dan op uit ?
Vlgs mij is het toch pure winst wanneer wat voor beweging,groepering of politieke partij hier steun aan betuigt ?
Verkiezingen 
NN - 06.02.2011 11:45

Verkiezingen komen eraan en blijkbaar denkt de SP en soms ook de PvdA even mee te kunnen liften op demonstraties zoals die van studenten en voorstanders van een vrij Egypte. Goede PR mogelijkheid voor deze partijen, die even na de verkiezingen weer mooi in harmonie met de realpolitiek van uitbuiting en uitsluiting meezingen. Maar zijn zij uiteindelijk onze bescherming van de PVV? Linkse partijen beloven lokaal disco's en bioscopen en nationaal mededogen, maar zijn zij niets anders dan even ietsje minder erg dan de huigelachtige VVD en ronduit fascistische PVV? Moeten wij daarom blij met deze zogenaamde linkse parijen zijn? Ach, ze laten de demonstratie er wel wat groter uitzien...


Palestina vlaggen 
Yassir, Egyptische Socialist - 06.02.2011 05:15

Ik snap ook niet, waarom zo veel mensen met vlag van Palestina stonden daar. Revolutie is nu gaande in Egypte, nog niet Palestina!
hou op met dat gekaap gezeik 
nn - 06.02.2011 12:27

Wat typisch weer, een organisatie/partij wordt altijd door een aantal mensen die zelf geen deuk in een pakje boter kunnen slaan ervan beticht iets te kapen wat ze ZELF hebben georganiseerd of helpen organiseren.


simplistische zielen, weg ermee 
socialist - 06.02.2011 12:03

NN,

Wat kraam je dwaze woorden uit. De SP was mede organisator dus is het logisch dat ze aanwezig zijn met borden. Doe niet zo sectarisch,
SP weg er méé!!! 
NN - 06.02.2011 04:42

Was weer typisch een door de SP gekaapt protest. Iederéén met éénvormige SP protestborden,een enkele Egyptische vlag en nog meer Palestijnse vlaggen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.