Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Aanstellers 
Johannes - 23.02.2011 17:35

Ik irriteer me een beetje aan de slachtofferhouding die de krakers hier innemen. Alsof de politie eerst even op de koffie moet gaan om te mededelen dat ze een gestolen goed gaan terugroven. Met alle respect, sinds krakers boobytraps in Amsterdam hebben gebruikt verdienen ze een dergelijke aanpak niet meer. Hiermee ontkracht je ook het argument "er is teveel politie gebruikt", krakers zijn namelijk een onvoorspelbaar marxistisch boe roepend volk dat niet om kan gaan met normen en waarden.

E-Mail: m
Werkelijk verbazingwekkend 
Deine Mutti - 23.02.2011 19:11

Met verbazing neem ik kennis van de verontwaardiging die spreekt uit dit artikel. Laten we vooropstellen dat kraken verboden is en de aanwezige krakers een criminele handeling uitvoerden door in het pand aanwezig te zijn. Het geeft geen pas om nu de vermoorde onschuld te geven, want dit is gewoon een kwestie van oorzaak en gevolg. Had je gewoon een huis gehuurd, dan was er niks aan de hand geweest.

Wees dan nu ook gewoon een kerel, en ga niet huilie-huilie doen. En de kosten moeten niet verhaald worden op de burgemeester, maar mogen van mij worden opgehoest door de aanwezigen in het pand.
Gemeente 
Anonymous - 01.03.2011 18:25

De Politie wordt niet betaald door de Gemeente, dit doet het Rijk. Alleen de Brandweer wordt nog betaald door de gemeenten.

Weet waar je het over hebt, lutser!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.