Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
1+1=11 
nn - 19.03.2011 01:04

Het is heel simpel, d'r zijn slechts twee mogelijkheden; 22ste en 29ste.
22 is vlak ná de uitspraken en zou logisch zijn, en 29 is uiterste einddatum Én gelekt door "at5/rtvnh".
Deze media zijn keer op keer nou niet bepaald betrouwbaar gebleken, en daarbij heeft politie/justitie ook gewoon een 'propaganda' afdeling (PR Zoals ze het graag verbloemen)
Politie heeft baat bij 'n verkeerde datum en dus verminderde actie paraatheid, het terloops melden van de mogelijke ontruimings Data kan dus zijn 'ingefluisterd'.
Daarbij is het maar één keer genoemd en kan het ook heel goed slechts natte vinger werk zijn ván de betreffende journalist.

Hoe dan ook vind ik het dus zéér onverstandig om op basis van zo'n media berichtje de 22ste datum te negeren en met de oogkleppen op enkel op 29ste te focusen.

Beter op de 22ste focusen en als het komt dan komt het en had je 't zien aankomen, en komt het niet dan blijft er nog maar één mogelijkheid over.
Win/Win situatie

Er staat momenteel gewoon teveel op het spel om laks te zijn, en een gewaarschuwd persoon telt immers voor Twee!!

.... 
nn - 18.03.2011 15:59

Die brief van het OM met de ontruimingstoezeging kwam precies 8 weken, de gestelde termijn, voor dinsdag 29 maart. Vast geen toeval aangezien de ontruimingsrondes altijd op een dinsdag vallen.

Maar nu de vonissen er al liggen is het in principe ook mogelijk dat ze a.s. dinsdag 22 maart al ontruimd wordt.

Kortom, oortjes en oogjes open en verzin een leuk plan voor toffe acties!
onderbouwen 
nn - 18.03.2011 17:16

aan degene die de 22e als datum noemt..

het is zeker verstandig om rekening er rekening mee te houden dat het de 22e kan zijn maar bekend is het voor zover ik weet niet.

Ik heb één keer een datum in de pers gelezen (AT5) dat het de 29e zou zijn.
 http://www.rtvnh.nl/nieuws/54368/Kort+geding+van+krakers+begonnen

Kan je een bronvermelding of linkje plaatsen..?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.