Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
dus... 
nn - 29.03.2011 09:54

"Kapitalisme is overal, wij ook, en wij vallen het aan waar we het zien"!

Dus nu moet ik ook mijn baas aanvallen bij de AH, dan verlies ik wel mijn baan.
Maar voordat ik naar mijn werk toe ga moet ik eerst even tanken bij de Shell of niet?
Dilemma 
nn - 29.03.2011 10:10

mmm.. "Kapitalisme is overal, wij ook, en wij vallen het aan waar we het zien"!

Ik zit eigenlijk een beetje in een dilemma want valt een uitkering ook niet onder het kapitalisme? Zo ja, dan moet ik deze opzeggen en een baan zoeken, maar ben ik dan ook niet gewoon een onderdeel van het kapitalistische systeem?
En het volgende kraakt ook mijn brein:
Hoe kom ik in Frankrijk? Met het geprivatiseerde openbare vervoer? Met een kapitalistische olieslurpende auto? Met de fiets(moet ik er eerst een kopen)? Of gewoon lopend?
Misschien moet ik maar gewoon niks doen.
dilemma 
nn - 29.03.2011 13:44

@Lege huls
Even voor de duidelijkheid reactie van 09:54 is niet van mijn kant maar 10:10 wel, dus.. graag niet impliceren dat de reacties hetzelfde zijn maar van twee verschillende kritische denkers.




Analyse 
--- - 29.03.2011 12:47

nn 9.54 en 10.10 is dezelfde en impliceert dat mensen met kritiek op het
stelsel, hypocriet zijn en uitkeringstrekkers. Lang leve de lege hulzen.

Met betrekking tot bericht.

Analyse en systeem is bekend; laat me trouwens aanvullen ja decentraal maar link het wel via symboliek en structurele focus.


@Analyse 
white block - 29.03.2011 13:30


Kritiek nn&nn is gefundeerd en vind zijn basis in het domme anarchokapitalistische geweld. Het is makkelijk om tegen een systeem aan te schoppen zonder alternatief aan te bieden. Maar goed ga maar vooral weer een bankje vernielen of een hotel afbranden.... laat je van je beste kant zien,en inderdaad lang leve de lege anarchokapitalistiche hulzen.


> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.