Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
tip 
NN - 29.03.2011 20:44

Misschien kan de IS beter samenwerking zoeken met de NVU. Liepen afgelopen weekend ook met spandoeken tegen buitenlandse interventie in Libie. Zijn ook anti-zionistisch en steunen Hamas en Hezbollah.
absolute principes 
dingsda - 29.03.2011 22:43

"Zeg opa, wat deed jij nou ten tijde van Benghazi?"

"Nou, helemaal niets zoon, maar ideologisch zat ik wel keihard op het goede vlak."
TROLLS 
nwe. trolls - 29.03.2011 13:01

iedereen die niet als ik denk is een Trolls, iedereen die niet met mij eens is, is dan een vijand...jongens a.u.b. minder tv-journaal kijkken, jullie denk niveau is net zo veel als George Busch, jaaaaaaaaa, geen grappie....
en als jullie beginen over tegen gaddaffy te zijn, wel of niet accord met de boms op Libia volk, dan gaan jullie compleet naar Obama-Rutte denk niveau....mensen gaat om de OLIE, alleen BLOED voor OLIE, BLOED BLOED OLIE OLIE= VOC mentaliteit....beter jullie moeten Sesamstraat kraken, zo ver gaan jullie toch niet, seudo anarkos, seudo wodka-links, op diet moment is nodig een Anti-imperilisme beveging, maar helaas jullie zijn een del van de IMPERIUM....
rechtse agitatie 
Che Fan - 29.03.2011 14:35

"En @ Che Fan: geef nu eerst gewoon toe dat je aan de kant van die moordenaarsbende van Gaddafi staat, dat praat wat makkelijker (en zijn we sneller klaar)."
Ik krijg hier een deja vu bij. Toen we ageerden tegen de irak oorlog werden we de hele tijd door dit soort lieden uitgemaakt voor "sadamlover".

Discussie 
Tommy - 29.03.2011 10:17

Er zitten hier duidelijk Trolls bij deze discussie... En ik moet zeggen dat ik sowieso de manier van discussieren vooral minachtend vindt ipv constructief ideeën uitwisselen.

Bedankt P, voor de bijdrage.
grappig 
nn - 29.03.2011 22:53

Ik vind het wel grappig dat de rebellen vaak in de lucht schieten alsof ze in gevecht zijn met Allah.
Antwoord. 
Libya's rebel Interim Transitional National C - 30.03.2011 04:36

Antwoord.

Wij van het libische verzet willen jullie van "links" Nederland vragen om op te schieten met jullie discussie.
We staan klaar om Syrte te veroveren maar kunnen helaas niets doen zolang "links" Nederland niet met een besluit komt over het wel of niet steunen van de Libische revolutie.
Wij volgen jullie discussie met spanning terwijl we ondertussen wat in de lucht schieten en op verbrande tanks dansen om de tijd te verdrijven.
Vanuit de Libische Sahara, wachtend op een antwoord verblijven wij,

Libya's rebel Interim Transitional National Council.
...... 
nn - 27.03.2011 22:55

@NN - 27.03.2011 22:29
Klinkt erg ongeloofwaardig, plaatjes van stalin en mao? (ben zelf geen ISer btw)
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.