Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Politieke partijen 
NN - 30.03.2011 18:07

Even voor de duidelijkheid: deze politieke partijen STEUNEN enkel de actie.
Heeft niets te maken met politieke spelletjes en is een oprecht protest tegen kernenergie. Als je het niet ziet zitten, dan blijf je maar lekker thuis.
Geen jodium pillen voor jou ? 
" Ouwe looser " dat houd ze wel weg. - 31.03.2011 10:24

Gister heb ik met mijn huis arts overlegd over door mij aangeschaft KELP
afslank middel met 150 mcg jodium per pil 180 pillen per flesje te koop bij drogisterij keten. Natuurlijk niet om af te slanken maar ik dacht een alternatief te hebben voor de jodium pillen te gebruiken bij nucleair ongeluk in Ned. en omgeving die NERGENS te koop blijken. Apotheek in Jordaan Amsterdam wilde ze wel maken maar het was een experiment werd er bij gezegd en kosten onbekend. Dus niet haalbaar voor ouwe looser als ik.
Wist je dat er in case of an emergency niet genoeg pillen zijn voor alle Nederlanders van uit overheden en dat " ouderen " uitgesloten zijn en dat de grens wie een " oudere " is dan erg rekbaar blijkt ?
De huisarts zei me dat die 180 pillen KELP in een keer nog niet het beoogde effect zullen hebben maar wel bijwerkingen vanwege hulp stoffen en zo. Protesteren door demo daar heb ik weinig zin in dat heeft tot nu toe niks uitgemaakt in het kader van atoom energie in Ned. ik weet ook wel dat ik me niet kan voorbereiden op zo'n kern ongeluk en dat pillen een vals gevoel van zekerheid geven. Als het echt fout gaat zo als nu in Japan heb je niks aan pillen hooguit wel op grote afstand. Maar wat als vervolgens de infrastructuur kapot blijkt en mensen elkaar gaan aanvllen voor voedsel en water ? Distopian films genoeg over dat onderwerp en ook praktijk voorbeelden. Kortom wat dan wel te doen ? Ik zelf doe niet meer mee. Voor een groot deel buiten mijn keuze te oud voor werk enz.
Ik heb er wel vrede mee en accepteer een WWB uitkering omdat ik anders moet nemen / stelen en in de gevangenis geconfronteerd wordt met sero positieve sadisten en tbc lijders persterijen geweld op straat enz.
Ik zelf heb geen toegang tot het netwerk van travellers krakers en zo begrijp je. Mijn vermoeden is dat daar ook bijv. ouderen gediscrimineerd worden. Mijn idee is niet meer mee doen aan het systeem dus passief verzet. Dit zal wel weer een storm van reaguurders in aktie brengen. Het moet maar.
daar gaan we weer... 
anarcho - 30.03.2011 17:46

pvda, sp, gl, pvdd... geef mijn portie maar aan fikkie, no way dat ik toespraken zal aanhoren van neoliberale politici. schande dat de voorheen buitenparlementaire anti-kernenergielobby zich toelegt op het inschakelen van politieke partijen! dit wordt weer stemmen scoren!
zwart op wit 
anarcho - 30.03.2011 18:16

zeg NN, weet je zeker dat er geen toespraken komen van politici? indien dat het geval is, doen ze wel degelijk mee aan de mani. sterker nog, alle aandacht van de media zal dan naar de politici gaan, met name die van de pvda. milieuactivisten hebben het nakijken.
Organiseer je toch zelf wat 
dirk - 30.03.2011 18:13

He anarcho,

je kan er op wachten, hoe voorspelbaar, maar anarcho, niemand verwacht dat jij mee doet, toch?
Weet je wat, dan organiseer je toch zelf wat, er komen transporten naar Borssele uit la Hague, binnenkort, of andersom, er gaan transporten van Borssele naar de opwerkingsfabriek in Borssele binnenkort... Informeer jezelf en organiseer! Blokkeer! Saboteer het atoomprogramma!
maar eigenlijk denk ik niet dat je dat doet, want jij blijft liever een beetje aan de kant staan zeuren. Veel makkelijker...

feature? 
nn - 30.03.2011 18:04

Solidair met deze actie!! Mag van mij wel een feature artikel worden!!
Kernenergie? Nee, bedankt!
... 
anarcho2 - 30.03.2011 18:34

Ik kom wel, en als er hierdoor meerdere mensen komen wil ik best tot een anarchistisch blok oproepen...?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.