Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Wake 
nn - 07.04.2011 14:27

Bovenstaande verenigingen zijn niet betrokken bij het organiseren van de wake. Ik heb net met Jahar gebeld en hij weet van niets. Mijn vraagt blijft dus wie dit organiseert. Ik zal er sowieso heen gaan.
dokter in de zaal? 
prut - 07.04.2011 18:09

iemand die zichzelf in brand steekt heeft psychische hulp nodig.!
Hoax 
Jelle - 07.04.2011 16:29


Het spijt me, maar gezien bovenstaande informatie lijkt de "wake" van vanavond op een zieke grap van iemand. Als geen van de genoemde organisaties er iets vanaf weet...

Ik hoop dat anderen de tijd hebben om één dezer dagen een echte wake te organiseren...
Meer info= 
AA - 07.04.2011 13:38


Ja, graag meer info over die wake?? Wil het graag verspreiden om mensen erheen te krijgen, maar dan moet het wel betrouwbaar zijn: dat het ook echt georganiseerd wordt...
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.