Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
NSB stasi rotland 
Al - 18.04.2011 10:34

Al diverse jaren tereur van de buurman die politie (= samen met woningbouw tegenwoordig) loopt te voeren. Kan niet meer in mijn tuin zitten, hij valt bezoekers van mij lastig met verhalen dat politie hun ook in de gaten gaat houden, etc.

Toppunt is dat poltie en woningbouw illegaal 2 bomen in mijn tuin hebben gekapt, waaronder een historische toonaangevende boom met rode bladeren. Alles zonder bericht, dus wat raars aan de hand. Mag dus niet meer in mijn tuin zitten zonder bespioneert te worden (welicht met cameras), maar moet er wel huur voor blijven betalen.

Nee, niks rechter; ik ben nergens voor aangeklaagd en ook nergens mee in verband (op zeer vage aannames en doelbewuste fabrikaties na); allemaal NSB stasi polderkoe terreur van de laagste klasse.
RE NSB Stasi 
Auteur - 18.04.2011 11:41

@Al - 18.04.2011 10:34

Heb je al een klacht in gediend?
Heb je actie ondernomen, buiten hier klagen?

Welke bomen zijn nu gekapt zonder vergunning? ( locatie en eventueel datum )
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.