Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Hoe ? ! In vredesnaam ? ! 
nn - 21.04.2011 21:39

Hoe heeft die kraker het voor elkaar gekregen aangifte te doen en dan ook nog tegen een politie medewerker ? Anoniem aangifte doen kan niet.
Aan een advocaat heeft de polite schijt dat zeggen die politie figuren tenminste is mijn ervaring. Hoe veel aangiftes tegen de politie zijn er de afgelopen jaren gedaan en hoeveel daar van hebbne in een veroordeling geresilteerd ? Lijkt me interessante info. Wat wel bekend is denk ik hoe veel klachten er tegen de politie zijn ingediend bijv. bij de Nationale Ombudsman en hoe veel klagers er daar gelijk hebben gekregen. Vraag maar op die info over bijv. 2010.
Die advocaat maakt meteen even reclame voor z'n eigen toko op Indy. Hoewel bovenstaand nog eens nalezend... Aangifte tegen de politie weet je hoe individuele politie figuren in Amsterdam reageren op klachten ? Juist ja uiterst
geirriteerd. Bij de politie kraken ( ha ha ) ze elkaar eigenlijk nooit af.
Dit lijkt me echt een geval van " de muis die brulde ". Als die kraker nou eens aangifte in de toekomst komt doen als hij / zij mishandeld of bestolen is of zo ?
Vergeet het maar want dan is hij / zij die klager en ook nog eens die kraker.
O ja voor dat ik het vergeet... 
nn - 21.04.2011 21:53

Als vervolg van Hoe ?! Ik ken Jebbink persoonlijk. Natuurlijk heeft hij niet zelf zijn contact gegevens op Indy gezet. Maar denk niet dat het een filantroop is. Hij moet gewoon ook geld verdienen en dat liet hij me goed merken ook na dat de uitspraak er was. Ik moest her verder zelf maar uitzoeken dus geen letter of woord rechtsbijstand meer. Hij had de zaak verloren trouwens. Jebbink doet alleen straf recht.
Klasse 
nn. - 21.04.2011 17:14

‘De ambtenaar die, met overschrijding van zijn bevoegdheid of zonder
inachtneming van de bij de wet bepaalde vormen, in de woning of het
besloten lokaal of erf, bij een ander in gebruik, diens ondanks
binnentreedt of, wederrechtelijk aldaar vertoevende, zich niet op de
vordering van of vanwege de rechthebbende aanstonds verwijdert, wordt
gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste een jaar of geldboete van
de derde categorie.’

Klasse en veel succes!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.