Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Top! 
nn - 26.04.2011 14:02

Goeie actie! Een punt duidelijk maken dmv sabotage zonder daadwerkelijk iets te vernielen. Zo kweek je ook eerder begrip bij de 'slachtoffers'. Ga zo door!
relativiteits theorie 
AaM - 26.04.2011 13:08

Hier in Mexico zijn het vooral de oude 'linkse' arbeiders ovale volkswagentjes die de omgeving het meest vervuilen en hoestbuien veroorzaken.

Zelf had ik een Nissan 4 cylinder 4WD pickup; erg economisch en noodzakelijk voor wie wat op land gaat doen. Boeren met koeien (of iemand die een oplader moet trekken) hebben veelal een 8 cylinder; die power hebben ze nodig omdat koeien cq aanhanger met lading zwaar zijn.

Overigens betaald men veel meer belastingen en accijns op autos die meer vervuilen en meer benzine verbruiken. Allemaal met schone katalysator in Nederland. Uiteraard; sommigen doen het voor luxe alleen; in een zware auto te rijden zonder de kracht nodig te hebben. OK; laat ze maar betalen middels de belastingen en daarvoor kan dan weer heel wat goeds ter compensatie voor het volk gedaan worden.

Ik zou zeggen: verplaats je acties naar Mexico-stad of een ander 3e wereld land. Daar is veel meer rendement en progressie voor het volk te behalen en wordt de bevolking letterlijk doodgegast. Of knikker die nep activisten eruit die roken; wat veel meer doden en gewonden oplevert dan de rook van autos en industrie + waarvoor regenwoud wordt afgekapt...

MC2 
leukerd - 26.04.2011 13:20

Ja wat denk je dat dat wel niet kost! 250 SUV's verschepen naar Mexico. Het is niet alsof je daar even naar toe kan rijden...
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.