Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
PL 
* - 27.04.2011 19:41

Sterft, gij oude vormen en gedachten!
vcdsfjd6yuw4ybgdfwe4 
N N - 27.04.2011 22:37

anarchisme heeft ook een lange traditie in alle vormen van kunst. Vandaar dat de 3 avonden gevuld worden met film en muziek van onder andere Black Diamond Express, DJ Modderpunk en Vals.


Nou, kunst hoor, lifestylism heet dat
RudoLf Rocker enz. 
enneenne - 27.04.2011 22:23

Is het niet RudoLf Rocker met een L zoals in RudoLf The Red Nosed Reindeer ? Wooowwww ROCKER ! Dat moet wel een coole gast zijn ?
Ooooowww weer zo'n al heel lang dode witte man. Nou beetje historisch besef kan geen kwaad ? Zijn er dan geen levende interessante anarchisten met name vrouwen ? Een vrouwelijke Chomsky of zo. Zullen die gender activisten en feministen vast interessant vinden. Trouwens wat een idee
om te breken met die vaste plek Appelscha ( " sterft oude gewoonten
en gedachten " . ) Die Appelscha en die camping zijn moeilijk bereikbaar.
Beter is een centraal gelegen stad met goede ( trein ) verbindingen ?
Dat oubolige kramperen waar is dat goed voor ? Daar hebben de bezoekers
van de camping tijdens de Landdagen geen probleem mee ? Die kamperen altijd al met name als ze kraken ? Kortom volgens jaar helemaal anders lekker fris en laagdrempelig met name voor mensen die in eerste instantie
niet zo veel hebben met anarchisme maar gewoon wat tijd over hebben en
een interessante middag willen ? Enz. Enz. Ik denk dat ik dit jaar weer ga naar Appelscha om een en ander voor te stellen. Ik ga dan als anarchist. Groeten.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.