Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
je vertaling: 
tolk - 10.05.2011 17:02

Een stel luie apen, die om half elf nog sliepen, waarvan 1 onder de douche sliep, terwijl ze gewoon een baan hadden kunnen stelen zoals het een goede buitenlanders betaamt, werden dus wakker gemaakt door 2 smerissen. Deze roken vermoedelijk naar deoderant, en ze lachten heel gemeen. Ze waren ook lelijk. Daarna kregen ze een brief in de handen gedrukt met daarin de boodschap dat ze binnen 8 weken "opgeneukt" moesten zijn. Ze gokken dat we weten dat dat betekent dat ze binnen een week een rechtszaak tegen de staat moeten beginnen.
Sommige van de lui die daar woonden waren niet thuis, maar omdat het volk niet werkt, kunnen ze hun huisgenoten niet bellen want ze hebben geen beltegoed.
Ze waren niet blij met het eerste menselijke contact van de dag. Nu doen ze huilie en knuffel knuffel met elkaar totdat iemand genoeg geld bij elkaar heeft gebedeld voor koffie.
als meer huizen zo'n bezoek/brief krijgen, dan moet het even op indy gezet worden.
NL 
NL - 10.05.2011 16:14

kan het ook vertaald worden in nederlands
Translation 
NN - 10.05.2011 16:23

Use Google translate to get this in Dutch.
Probeer het eens via Google, en dan vertaal tekst Engels > Nederlands.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.