Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
wat te doen als je je verveelt... 
nn. - 11.05.2011 22:56

Erik,

Vooruit omdat je je onfatsoenlijke standpunten fatsoenlijk brengt, een fatsoenlijk antwoord terug.

Ten eerste links is niet verantwoordelijk voor 'de' massaimmigratie. Dat is al 100 keer wetenschappelijk uitgeschreven, en als je het nog eens wil lezen, koop dan het vorige week uitgegeven boek "Winnaars en verliezers - Een nuchtere balans van vijfhonderd jaar immigratie".

Ten tweede zou je je eens niet zo te pakken moeten laten nemen door het rechtse discours. Straatterroristen zitten in het kabinet bij de PVV, ordinaire personen vind je in elke bevolkingsgroep, en zeker ook onder de NLers (We noemen ze tokkies - kan je het je alweer herinneren?), en een hoofddoek draagt je oma ook.

Ten derde, grenzen, naties en landen zijn bedacht door mensen om anderen buiten te sluiten. Op deze wereld worden we allemaal als gelijken geboren, om daarom mensen vervolgens buiten te sluiten op basis van waar ze geboren zijn, is per definitie discriminerend. Net als het toeeigenen van land trouwens. De wereld is van iedereen. Het is daarnaast de oorzaak van extreme armoede aan de ene kant en extreme rijkdom aan de andere kant - tussen landen, maar ook binnen landen.

> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.