Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
nn 
nn - 25.05.2011 22:03

@Tommy:

Nouja het zou kunnen dat de persoon in kwestie fysiek incapabel is om naar de Bieb te gaan (door ziekte of handicap bijvoorbeeld), in dat geval kan ik me de opmerking wel voorstellen. Anders is het inderdaad nogal erg lui.
graag teksten online 
nn - 25.05.2011 10:59

jammer genoeg kan ik niet naar de aga bib. daarom mijn verzoek aan jullie om iets met e book downloads te gaan doen. ook teksten artikellen. ook verwijzingen naar sites met teksten graag.
heel erg bedankt vast voor de moeite.
WTF?! 
Tommy - 25.05.2011 21:03

Geachte luiaard,

Ik zeg, kom van je ass af en ga wat doen!
Sorry maar ik vindt het gewoonweg minachtend naar de groep die een bieb organiseert.

Een sympathisant.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.