Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
penoze 
nn - 26.05.2011 19:56

jullie wisten dat je van de penoze kraakt, en dan ga je pand uit??? kraak dan maar liever niet meer van onderwereld figuren, maar goed dit gebeurt wel vaker in utrecht.
nn 
nn - 27.05.2011 19:12

Bij volgende meteen camera ophangen aan voordeur tevens kantoor handelaar
... 
nn - 26.05.2011 20:42

Dus in elkaar geslagen worden was wel een optie wil je zeggen? En nee we wisten alleen dat tons vastgoed meerdere panden laat verloederen en niet dat hij een dubieus geval was. Effin, hij heeft duidelijk gezegt dat hij zijn panden leeg laat staan zolang als hij wil, dus herkraak met veel meer man is altijd nog een optie maar je gaat hier niet rustig wonen. Vergeet niet dat mensen gewoon een dak boven hun hooft nodig hebben en de leegstaande panden in utrecht ook niet altijd voor het oprapen liggen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.