Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
pff 
nn - 03.06.2011 02:46

Waarom? prima toch zo'n bericht! Goed werk ede!
nog een poging  
nelus - 06.06.2011 11:07

aangezien ik terug heb gekeken op de afgelopen 4 jaar op deze site en ik bij elke kraakmelding groeten en solidariteit bij elke kraak zie staan en ineens moet er over gezeikt worden dus wrom dan wel en nu ineens niet meer deze site bestaat toch voor en met ons anders haal godverdomme de kraak en wonen link eraf want kraken gaat over elkaar helpen en een hand onder de riem steken en aders haal die aanvulling eraf want als je iets 4 jaar toestaat en dan ineens niet meer dusss

mensen in ede succes vandaag en solidariteit uit NIJMEGEN !!!!!
whuah en trecht 
nelus - 03.06.2011 16:12

eey lui alles chillz :P netjes werd wel tijd gvd ze zijn raar bezig in arnhem veel suc6 daarow grtn vanuit nijmegeh ooooi
nn. - 03.06.2011 03:49

Klasse, solidariteit vanuit het Amsterdamse
echte info 
Bert M. - 03.06.2011 00:11

Hoi,
gefeliciteerd met jullie nieuwe hut. Maar misschien is het ook wel even leuk en interessant om een beetje echte info te geven. Wie is de eigenaar? waarom stond het leeg? wat gaat er nu gebeuren wonen, kroeg, concertruimte, buurtcentrumpje??
we horen het graag!
B
Wat????? 
ede - 04.06.2011 00:06

Jullie zijn echt heel fout bezig, doe s normaal. Zijn jullie door de aivd geïnfiltreerd of zo
rare site does normaal joh 
nelus - 04.06.2011 12:55

hmmmz vindt je het zelf niet een beetje raar als ik mensen ken die iets bezet hebben ik ze aanspreek op hun nuews artikel en ze succes wens om dan vervolgens men artikel weg te halen moet het nieuwswaardin zijn om mensen succes te wensen en te zeggen dat de gemeente raar bezig was in arnhem ivm ontruimingen van hun panden wat is dan de hele bedoeling van deze site ook maar eens een andere site zoeken net als iedereen want ze zeggen al indymedia suckt steeds harder en idd raaarreee site !!!
@nelus 
nn - 05.06.2011 15:52

Indymedia is een nieuwssite, geen hieperdepiephoeraikwilgraagdegroetjesdoen-site.
De aanvullingen zijn bedoeld voor aanvullingen. Dan kan je het nieuws lezen zonder door alle andere irrelevante tekst heen te moeten ploegen.

Discussie, steunbetuigingen etc. kan op het kraak-forum.

Overigens kan dit ook gewoon naar de ruis.
nijmegen 
nn - 14.06.2011 12:43

willen alle nijmegenaren die kritiek hebben even een potje gaan zelfreflecteren..

word hier een beetje moe van.
Jep 
nn - 06.06.2011 15:04

Daar heb je dan wel een punt nelus. Indymedia heeft heel goede redenen om reacties te weigeren maar regelmatig wordt dat wel toegestaan.
Bijvoorbeeld als iets heel actueel of belangrijk is. Maar ik zou zeggen probeer je kritiek dan te verwoorden via de mailinglist, het irckanaal of op de vergadering op de PL. Dan heb je meer kans dat mensen je begrjipen en er wat mee doen
woow 
nelus - 05.06.2011 22:06

woooow ghek dat mensen daar zich zo druk over kunnen maken goed bezig nederland !
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.