Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Roeien met de riemen. 
nn - 14.06.2011 18:14

Druk druk druk ? Ik kan niet in je agenda kijken maar het is zomer niet de drukste tijd van het jaar behalve dan druk met in de zon liggen.
Ondertussen lijden de armoezaaiers in Ned. nog meer onder repressie en armoe. Bijv. Ik wil niet op je geweten werken voor zo ver je aan geweten doet maar er is toch op z'n minst een zekere urgentie. Als er nu weer weinig opkomst is dan heb ik het idee dat dit soort oproepen niet werkt.
Wat dan wel ? Ik ben zelf lang afwezig geweest en ga ook geen discussie voeren op Indy. Wel wil ik kwijt dat iedereen maar moet blijven doen waar hij of zij goed in is en dat de mensen die een samenwerkings verband proberen op te zetten nog eens gewezen moeten worden voor zo ver nodig dat dit toch een zaak van de lange adem is en dat een nieuwe strategie proberen in het kader van samenwerking opzetten altijd een overweging waard is. Tot slot : die individuen die vol blijven houden bij initatieven als in oproep mogen best eens wat waardering krijgen.
Een onverwachte feest avond of zo.Dat moet nu weer niet worden afgedaan
met dat het vanzelfsprekend is in het kader van de strijd en dat waardering niet nodig is. Het ontbreekt gewoon ook aan mensen kennis bij ( sommige ) mensen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.